Auto Bild 2/2018 kaupoissa

 

Tuhdissa 84-sivuisessa lukupaketissa on jälleen monipuolisesti uusien automallien koeajoja sekä runsaasti hyödyllistä asiaa.

Tässä muutamia tärppejä uusimman numeron juttutarjonnasta:

 

Hankintaopas: 95 katumaasturia

Katumaastureissa istutaan korkealla ja niistä näkee hyvin ulos. SUV:t ovat tämän hetken kuumin autosegmentti. Auto Bild määritteli katumaastureiden kokoluokat ja listasi 95 tärkeintä katumaasturimallia. Jos olet hankkimassa katumaasturia, tämä juttu vinkkeineen kannattaa ehdottomasti lukea!

 

Vertailu: Volvo V90 vs. Volvo XC60

Korotettu istuma-asento on autoilun kuumin trendi, mutta SUV-korissa on perinteiseen farmarikoriin verrattuna myös määrättyjä heikkouksia. Selvittelimme korimallien eroja.

 

Koeajo: BMW 630d A xDrive GT

6-sarjan GT:n 3,0-litrainen rivikuutonen kuulostaa turbodieselinä oivalta valinnalta, sillä 265-hevosvoimainen kiihdyttää painavan auton satasen nopeuteen kuudessa sekunnissa.

 

Koeajo: Skoda Superb 2.0 TDI 190 Combi 4x4 L&K BusinessLine DSG

Mallivuosiuudistus ei tuonut Superbin ulkonäköön muutoksia, mutta varustelua lisättiin entisestään.

 

Koeajo: Nissan Navara Trek-1 Limited Edition

Koeajoimme 2 000 kappaleen painoksena valmistetun Navara-avolavan Trek-1 –erikoisversion varustettuna 450 Nm vääntävällä 190-hevosvoimaisella turbodieselillä. Lue paperilehdestä, millaisia kokemuksia koeajo tuotti.

 

Koeajo: Subaru XV 2.0i Summit

Subaru XV ui vastavirtaan crossover-tulvassa. Uusi XV on maastokelpoinen, ja sen saa yksinomaan vapaastihengittävällä moottorilla.

 

Koeajo: Jeep Compass 1.4 MultiAir 170 hv AT9 4WD Limited

Jeep Compass on nykytrendin mukainen yhdistelmä amerikkalaista ja italialaista osaamista. Limited on Trailhawkin jälkeen sarjan toiseksi hienoin muunnos.

 

Koeajo: Kia Stonic 1.0 T-GDI ISG EX EcoDynamics

Kian vastaus pienten crossoverien kysyntään on Stonic. Koeajoautossa räväkkää oli lähinnä kirkas koriväri. Muilta osin malli on jalat maassa -linjalla

 

Kojelauta: Range Rover Velar

Brittiläinen designer-katumaasturi tarjoaa parhaimmillaan neljä näyttöruutua.

 

Hyöty: Valmistaudu talviseen autolomamatkaan!

Pidemmillekin automatkoille lähdetään varsin usein sen kummemmin valmistautumatta. Mahdollista Lapin-reissua silmällä pitäen kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin.

 

Hyöty: Millä matkustustavalla Lappiin?

Talvinen lomareissu pohjoiseen onnistuu monella eri kulkuneuvolla. Eroja on mukavuudessa sekä hinnoissa, jotka riippuvat usein pitkälti matkan päivämääristä. Kannattaa lukea mielenkiintoinen juttu Auto Bildin paperilehdestä.

 

Käytetty: 2004-2013 Skoda Octavia Combi 4x4

Tutkimme, millainen toisen sukupolven Skoda Octavia -farmari, ja erityisesti nelivetoisena. Jos olet hankkimassa sellaista, tämä juttu tarjoaa mielenkiintoista tietoa myös varaosahintojen tiimoilta. Kohdeautona oli 2011-mallinen 2.0 TDI 140 hv 4x4 Elegance, jolla oli ajettu 183 000 kilometriä.

 

Matkailuajoneuvouutuudet 2018

Liikkuvissa lomamökeissä on kaikki kodin mukavuudet, ja ne soveltuvat myös monien harrastusten kulku- ja majoitusvälineiksi.

 

Unelma: Jeep JL Wrangler Rubicon

Testasimme uutta 272-hevosvoimaista Wrangler Rubiconia Uuden-Seelannin Eteläsaaren huikaisevissa maisemissa. Esittelemme myös Uuden-Seelannin matkaa suunnittelevalle matkavinkkejä.

 

Reportaasi: Vammas PSB 5500 -harjapuhallin

Olet varmaan lentokoneen ikkunasta ihmetellyt, millaisella kalustolla Helsinki-Vantaan kiitotiet pidetään lumettomina! Tämä artikkelimme tarjoaa tiedonjanoon paljon "supertietoa". Kyllä, Suomen kuuluisimmat lumiaurat työskentelevät nimenomaan Helsinki-Vantaan lentokentällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus