Auto Bild 3/2018 kaupoissa

 

Tuhdissa 84-sivuisessa lukupaketissa on jälleen monipuolisesti uusien automallien koeajoja sekä runsaasti hyödyllistä asiaa.

Tässä muutamia tärppejä uusimman numeron juttutarjonnasta:

 

Hankintaopas: 9 erilaista perheautoa

Millaisen perheauton saa noin 25 000 eurolla? Nuorella perheellä ei ole ylettömästi rahaa auton hankintaan, mutta valinnanvaraa on kohtuuedullisten autojen sarjassakin melkoisesti. Auto Bild helpottaa tällä valintaoppaalla lapsiperheelle autoa etsivien valintaa.

 

Koeajo: Kia Sportage 1.6 T-GDI AWD GT Line DCT A/T

Koeajoimme kiinnostavan 177-hevosvoimaisen Sportagen varustettuna 1,6-litraisella bensiiniturbolla ja automaattivaihteistolla.

 

Koeajo: Dacia Duster TCe 125 4x4 Prestige

Rahalle hyvän vastineen antava Duster koki melkoisen kehitysharppauksen. Prestige merkitsee varustelua nelivetoista alle 25 000 eurolla.

 

Koeajo: Opel Insignia Country Tourer 2.0 CDTI Biturbo 4x4 Start/Stop

210-hevosvoimainen nelivetoinen Country Tourer -farmari on kyvykkäämpi ja jousitukseltaan selkeästi mukavampi painos Insignia Sports Tourerista.

 

Koeajo: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190 4x4 Scout DSG 7P

Kodiaq Scout on sekä ominaisuuksiltaan että ulkonäöltään perus-Kodiaqia maastokelpoisempi.

 

Koeajo: Seat Arona 1.5 TSI EVO FR

Kompaktia katumaasturia etsivälle Arona FR on yksi vakavasti harkittava vaihtoehto. Uusi 1,5-litrainen TSI tarjoaa Seatin urheiluhenkiseen SUV-uutuuteen ruutia.

 

Koeajo: Lexus CT 200h F Sport S

Pienimmän Lexus-mallin päivitetty painos ei kasvanut ulkoisesti, mutta siihen lisättiin varusteita.

 

Ensikoeajo: Nissan Leaf 40 kWh Tekna

Suomeen alkukeväällä saapuva täysin uusi Nissan Leaf on edeltäjäänsä kyvykkäämpi.

 

Kojelauta: Mercedes-Benzin uusi MBUX-kojelautakonsepti

Avaruusasema Enterprisen näyttöruudut vaikuttavat Mercedes-Benzin uuden A-sarjan kojelaudan rinnalla vanhanaikaisilta.

 

Hyöty: Käytetyn auton osto

Käytettyä ajoneuvoa hankittaessa välttyy huijaukselta, kun on tarkkana auton tietojen suhteen. Trafin verkkopalvelu auttaa monella tavalla sekä käytetyn ostajaa että myyjää.

 

Käytetty: 1995-2001 Audi A4 Avant

Kun auto saavuttaa 20 vuoden iän, se on elinkaarensa käännepisteessä. Ensimmäisen sukupolven Audi A4 Avant toimii esimerkkinä käyttöarvon problematiikasta. Lue Auto Bildin paperilehdestä viisaat ostovinkit varaosahintoineen.

 

100 000 kilometrin kestotesti: Citroën C4 Cactus PureTech 110 Feel

C4 Cactus on erilainen kuin kilpailijansa. Se on suunnittelultaan yksinkertainen, kompakti ja taloudellinen, mutta miten se toimii arkisessa käytössä?

 

Unelma: Autovuosikerta 1968

Villi vuosi 1968 mullisti maailmaa monin tavoin. Auto Bild esittelee kahdeksan vuosimallin 1968 klassikkoautomallia, joista monia, ennen kaikkea Uudessakaupungissa valmistettuja ensimmäisen polven Saab ysiysejä, mutta myös VW 411-, Peugeot 504- ja Audi 100 -malleja oli runsaasti Suomenkin teillä. Muistatko siis nämä: Peugeot 504, Jaguar XJ6, Volkswagen 411 L, Porsche 911 E, Saab 99, BMW 2800 CS, Mercedes-Benz 300 SEL 6.3 sekä Audi 100 LS?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus