007 ja Tehtävä Helsingissä

Otsikon mukainen elokuva olisi todella kova juttu, ja ehkä se joskus toteutuukin. Pian nähdään 23. Bond-leffa, nimeltään Skyfall. Se tarjoaa jälleen rentouttavaa jännitystä, ja mukavana vanhana yllätysvieraana nähdään jo vuonna 1964 koettu, erikoisvarusteltu Aston Martin DB5.

Myös monisärmäisiä nauloja on mukava pudottaa takaa-ajajien kiusaksi...

"Q" on varustanut DB5:n jo vuonna 1964 monin erikoisvarustein, joihin kuuluvat mm. savunkehitin, konekiväärit ja rengasleikkurit.

Salainen agentti 007 palaa kaikkien 007-leffafanien odottamana jälleen valkokankaalle pian tulevassa Skyfall-elokuvassa.

Elokuvassa nähdään vanha tuttu: hyvin aseistettu Aston Martin DB5, joka suoritti debyyttinsä jo vuonna 1964 esitetyssä 007-elokuvassa Goldfinger (Kultasormi).

Edellisen kerran samainen DB5 esiintyi leffassa Goldeneye, vuonna 1995.

Nelilitraisen rivikuutosen 282 hevosvoimaa pistetään jälleen hyvään käyttöön, pelastamaan maailma, ja onhan "Q" rakentanut siihen kaikenlaisia ylläreitä, alkaen savukehittimestä, konekivääreistä ja rengasleikkureista.

James Bond on taistellut superroistoja vastaan jo kunnioitettavat 50 vuotta, ja uusia elokuvia odotetaan kuin kuuta nousevaa.

Ensimmäisen Bond-leffan (Tohtori No) kuvaukset aloitetitin Jamaikalla 16. tammikuuta 1962.

Skyfall-leffassa pääosaa esittää jo kolmannen kerran Daniel Craig.

Jos eksoottisessa Suomessa kuvattaisiin Bond-leffa Tehtävä Helsingissä, seuraisi huimia takaa-ajokohtauksia, jossa rosmot pakenisivat Sköldvikin öljynjalostamolle, ja vierailisivat myös Visavuoren maanalaisessa, vuonna 1944 osittain sortunessa salakäytävässä, joka johtaisi Viipuriin.

 

 

 

 

Auto Bild