Mikä japanilainen katumaasturi esitellään syyskuun alussa?

Mitsubishi esittelee uudistuneen Outlander-mallin Suomessa syyskuun alussa.

Outlanderiin on nyt saatavilla Mitsubishi Motorsin Super-All Wheel Control (S-AWD) -nelivetojärjestelmä. Edistyksellinen S-AWD on järjestelmä, johon sisältyy AYC-luistonestojärjestelmä sekä aktiivinen tasauspyörästö.

Vuosimallin 2016 Mitsubishi Outlanderiin tehtiin yli 100 uudistusta, ja malli sekä suunniteltiin että muotoiltiin uudelleen. Tärkeimpiä uudistuksia ovat ”Dynamic Shield” –nimeä kantava ulkonäkö sekä uusittu kori.

Myös Outlanderin ajettavuutta ja äänieristystä kohennettiin, jonka tuloksena on entistä hiljaisempi ja hienostuneempi iso crossover.

Kolmannen sukupolven Outlander on ollut markkinoilla kolme vuotta. Autoa on valmistettu 320 000 kappaletta, joista noin 95 000 on myyty Eurooppaan. Kahden ensimmäisen sukupolven aikana (2001­–2012) Outlanderia myytiin yli 960 000 kappaletta.

Outlanderin menestystä on vahvistanut ladattava hybridimalli Outlander PHEV, joka tuli markkinoille vuoden 2013 lopulla.

Uudistuneen Mitsubishi Outlanderin visuaalisesta ilmeestä saatiin esimakua vuoden 2014 Pariisin autonäyttelyn Outlander PHEV Concept-S -autossa. Keulan uusi Dynamic Shield -ilme tulee myöhemmin koko Mitsubishi-mallistoon.

Keulamuotoilussa rohkeat kromatut juovat suojaavat Mitsubishin kolmen timantin logoa molemmin puolin. Kolmiulotteinen kuvio puolestaan antaa vaikutelman liikkeestä. Dynaamisen liikkeen tunnelmaa korostavat loivasti kaartuvat LED-valot.

Outlanderin laatuvaikutelmaa on parannettu selvästi. Sisätilojen ideoinnissa MMC:n suunnittelijat ottivat mallia Outlander PHEV Concept-S -konseptiautosta. Sisätiloissa on useita viihtyisyyttä parantavia uudistuksia.

Uudistuneessa Outlanderissa keskityttiin ajettavuuteen ja mukavuuteen. Autosta tutkittiin yli 30 eri aluetta ja niiden ominaisuuksia parannettiin. Muutoksia tehtiin koriin, moottoreihin, jousitukseen, pyöriin sekä ikkunoihin.

Outlanderiin on nyt saatavilla Mitsubishi Motorsin Super All-Wheel Control (S-AWD) -nelivetojärjestelmä. Edistyksellinen S-AWD on järjestelmä, johon sisältyy AYC-luistonestojärjestelmä sekä aktiivinen tasauspyörästö. Uuden Outlanderin S-AWD-järjestelmässä on neljä eri toimintatilaa. Kuljettaja voi valita tilan keskikonsolissa sijaitsevasta Drive Mode Selector -valitsimesta.

Uudistuneen Mitsubishi Outlanderin hinnat alkavat 32 990 eurosta.