64 lasta ahdettiin pikkubussiin kapeille puupenkeille – katso murheellinen video!

Ei sellainen voi olla mahdollista! Vaan on valitettavasti sittenkin. Kiinalaisessa Qiananin kaupungissa poliisi pysäytti pikkubussin, joka oli kuljettamassa lapsia kouluun.

Ei sellainen voi olla mahdollista! Vaan on valitettavasti sittenkin, ja vastenmielistä. Kiinalaisessa Qiananin kaupungissa poliisi pysäytti pikkubussin, joka oli kuljettamassa lapsia kouluun.

Pikkubussi ajoi huomiota herättävän hitaasti, joten poliisi oletti siinä olevan ylikuormaa. Virkavalta oli oikeilla jäljillä lastin suhteen, muttei ikinä olisi arvannut asian mittakaavaa: kuljettajan ja opettajan lisäksi pikkubussissa oli sullottuna 64 koululaista!

Kysymyksessä on erittäin murheellinen ja täysin kyseenalainen "ennätys". Video kertoo, ettei koululaisilla todellakaan ole ollut hauska taittaa matkaa.

Pahinta on kuitenkin se, ettei kyse ollut mistään ainutkertaisesta tapauksesta, sillä autoon oli tarkoitusta varten rakennettu kapeat puupenkit, jotta kyytiin mahtuisi mahdollisimman monta lasta. Täydellistä välinpitämättömyyttä.

 

Auto Bild

 

http://www.youtube.com/watch?v=We3oJJ1ytLU