Ainutlaatuiset Bluebird-kalvosinnapit ovat katoavaa kansanperinnettä

On kulunut 100 vuotta siitä, kun brittiläinen Sir Malcolm Campbell ensimmäisen kerran antoi ennätysautolleen nimeksi Bluebird – se tapahtui vuonna 1911 Brooklandsin kilparadalla. Nyt GTO London -niminen putiikki on luonut miestensarjan, jota valmistetaan rajoitettu erä.

On kulunut 100 vuotta siitä, kun brittiläinen Sir Malcolm Campbell ensimmäisen kerran antoi ennätysautolleen nimeksi Bluebird – se tapahtui vuonna 1911 Brooklandsin kilparadalla. Nyt  GTO London -niminen putiikki on luonut miestensarjan, jota valmistetaan rajoitettu erä.

Kaikille ennätysautojen ystäville tehdään tasan 100 paria kalvosinnappeja käsityönä. Häikäisevän erikoiset ja hienon näköiset kalvosinnapit on muotoiltu samaan tapaan kuin 1920-luvun Bluebird-maanopeusenätysauton vanteet. Jokainen kalvosinnappi muotoillaan hopeasta ja viimeistellään ioliittijalokivin mm. pyörännavassa.

Kaikki GTO London Bluebird Centenary -tarvikkeet on kehitetty yhteistyössä Campbellin perhee kanssa, ja nämä ovat antaneet tuotteille oman hyväksyntänsä. GTO London aikoo lisätä sarjaan lisäksi erityisen miesten Bluebird-lompakon.

Bluebird Centenary -kalvosinnapit ovat saatavilla hintaan 450 puntaa. Lisätietoja ja hankintamahdollisuudet selviävät numerosta +44 (0) 118 940 4430, tai nettisivustolla www.gtolondon.com.