Ajokortti- ja lupapalvelut jatkossa ajanvarauksella

Ajovarma tehostaa marraskuun alussa ajokortti- ja lupa-asiakkaiden ajanvarauspalveluja. Muutoksella pyritään jatkossa ohjaamaan asiakkaat asioimaan Ajovarman kanssa ensisijaisesti ajanvarauksen kautta.

Tavoitteena on parantaa ajokortti- ja lupa-asioiden asiakaspalvelua ja minimoida aika, joka asiakkaalta kuluu ajokorttiasioiden hoidossa. Kuljettajantutkinnoissa ajanvaraus-malli on ollut käytössä jo pitkään.

Ajan varaaminen netissä on helppoa ja vaivatonta

Netin kautta ajan voi nyt varata kaikkiin ajokortti-, lupa- ja tutkintoasioihin. Nettiajanvarauksen rinnalla säilyy edelleen mahdollisuus ajanvaraukseen myös Ajovarman puhelinpalvelusta.

”Arvioimme, että jatkossa yli 90 % asiakkaista tulee ajanvarauksen kautta. Ilman ajanvarausta tulevat asiakkaat voivat joutua jonottamaan asiointipisteillä. Varaamalla ajan ennakkoon asiakas välttää jonottamisen ja asiointi sujuu mahdollisimman vaivattomasti”, kertoo Ajovarman toimitusjohtaja Hannu Pellikka.

Ajovarma on hoitanut vuodenvaihteesta lähtien kaikki ajokortti- ja kuljettajantutkintoasiat koko maan alueella. Ajovarmalla on kaikkiaan 107 palvelupistettä, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti A-Katsastuksen kanssa samoissa tiloissa.

Ajan ajokortti-, lupa- ja tutkintopalveluihin voi varata Ajovarman nettisivuilta www.ajovarma.fi/ajanvaraus tai Ajovarman puhelinpalvelusta 075 323 9999