Auto Bild 2/2015: Ilmestyy perjantaina 13.2.

Auto Bild Suomi 2/2015 ilmestyy perjantaina 13. helmikuuta. Tuhdissa 84-sivuisessa lukupaketissa on jälleen monipuolisesti uusien mallien koeajoja sekä hyödyllistä asiaa.

Auto Bild Suomi 2/2015 ilmestyy perjantaina 13. helmikuuta.​
Auto Bild Suomi 2/2015 ilmestyy perjantaina 13. helmikuuta.​

Tässä muutamia esimerkkejä uusimman numeron mielenkiintoisesta juttutarjonnasta:

 

SsangYong Rexton:

Korealaismerkki SsangYongilla on kiinnostava katumaasturi Rexton, joka ei oikeastaan suoranaisesti asetu mihinkään yksittäiseen kategoriaan. Siinä on neliveto, alennusvaihde sekä erittäin monipuolinen varustetaso. Miltä 155 hv kaksilitraisella turbodieselillä ja viisiportaisella automaatilla toteutetun Rextonin ensituntumat vaikuttivat? Täydellisen raportin löydät 13. helmikuuta ilmestyvästä Auto Bild Suomen paperilehdestä.

 

Suuri senioritesti:

Auto Bildin mittava seniorivertailu kertoo, mihin autoihin iäkkäämpien ihmisten on helppo mennä ja miten niihin liittyvät eri asiat ovat vuosien karttuessa nopeasti ymmärrettävissä. Mittasimme sisäänkäyntiä ja istumista, ovien kokoa, kynnyskoteloiden mittoja sekä istuinten pehmusteita. Vertailuryhmään kuuluivat Opel Meriva, Renault Captur, Skoda Yeti, Dacia Duster, Kia Soul sekä Nissan Qashqai. Lue koko artikkeli uusimmasta paperilehdestä.

 

Käytetty Opel Astra G:

Jos olet hankkimassa käytettyä G-sarjan Astraa, kannattaa ehdottomasti lukea uusimmasta paperilehdestä viisiovisen, 1999–2004 -mallisen Astra 1.6i-16V CDX:n kuuden sivun mittainen esittelyraportti. Käytetyn osto-oppaasta ilmenevät kyseisen sukupolven tyypilliset vikakohdat. Jutussa kerrotaan myös joukko Astran tärkeimpiä varaosa- ja huoltohintoja.

 

Testissä 10 ensiasennusakkua:

Ensiasennusakkuja on toki moneen lähtöön, mutta Suomessa ensiasennettujen akkujen ohella maahamme saapuu ulkomaisten tuontiautojen mukana usean merkkisiä muitakin ensiasennusakkuja, joita meillä ei välttämättä ole kaupan. Auto Bild vertaili kymmentä ensiasennusakkua. Lue kiinnostava akkutesti uusimmasta paperilehdestä, joka ilmestyy perjantaina 13. helmikuuta. Mukana on myös vinkkejä nykyakkujen oikeaoppisesta huollosta.