Auto Bild 3/2015: Ilmestyy perjantaina 6.3.

Auto Bild Suomi 3/2015 ilmestyy perjantaina 6. maaliskuuta. Tuhdissa 84-sivuisessa lukupaketissa on jälleen monipuolisesti uusien mallien koeajoja sekä hyödyllistä asiaa.

Tässä muutamia esimerkkejä uusimman numeron tarjonnasta:

 

100 000 km kestotestissä turboahdettu 3-sylinterinen Ford Focus:

 

Kolmisylinterisen turboversion kestotestiä on jo ehditty odottaa, yleistyväthän kolmisylinteriset vauhdilla. Lue erittäin mielenkiintoinen raportti 125-hevosvoimaisella ja 170 Nm vääntävällä turbokolmosella sekä kuusiportaisella manuaalivaihteistolla varustetun Focusin mittavasta alkutaipaleesta.

 

Laaturaportti: Nämä olivat luotettavimmat autot vuonna 2014:

 

Auto Bildin kuuluisa laaturaportti selvitti 20 tärkeimmän automerkin asiakastyytyväisyyden, luotettavuuden ja pitkäaikaislaadun. Selvitimme samalla, ovatko takaisinkutsut pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Kannattaa tutkia Auto Bildin paperilehdestä, millainen tilanne oli vuonna 2014.

 

Testissä kevään vannepesuaineet:

 

Nyt, kun kesärenkaat vanteineen voi pian kaivaa talviteloilta, on aika suorittaa vanteiden perusteellinen puhdistus, mikäli toimenpidettä ei tehnyt jo syksyllä. Testasimme viisi vannepesuspraytä, joita on saatavilla helposti automarketeista tai tavarataloista. Lue uudesta Auto Bildin paperilehdestä, millaista jälkeä saatiin puhdistuksen seurauksena aikaan.

 

Farmariautojen vertailutesti:

 

Ford Mondeo Wagon 2.0 TDCi Titanium, VW Passat Variant 2.0 TDI Highline DSG, Opel Insignia Sports Tourer 2.0 TDCI BiTurbo ja Peugeot 508 SW GT Blue HDi 180. Laitoimme ison keskiluokan farmariautot viivalle. Miten uusin Mondeo pärjäsi koville kilpakumppaneille? Missä farmareista oli käytännöllisin tavaratila? Missä mallissa oli testin paras alustatuntuma? Entä minkä mallin kojelaudassa on kaikki pistetty uusiksi?