Auto Bild Design Award 2011: Äänestä 116 huippuauton kesken!

Kuuluisa italialainen muotoilija Sergio Pininfarina on sanonut: ”Luonne on tärkeämpää kuin kauneus.” Mutta eihän siinä ole mitään pahaa, jos hyvien sisäisten ominaisuuksien lisäksi näyttää miellyttävältä. Nyt on jälleen tilaisuus tarkastella uusia automalleja välittämättä hinnasta, suoritusarvoista tai ympäristön huomioon ottamisesta.

Kuuluisa italialainen muotoilija Sergio Pininfarina on sanonut: ”Luonne on tärkeämpää kuin kauneus.” Mutta eihän siinä ole mitään pahaa, jos hyvien sisäisten ominaisuuksien lisäksi näyttää miellyttävältä.

Nyt on jälleen tilaisuus tarkastella uusia malleja välittämättä hinnasta, suoritusarvoista tai ympäristön huomioon ottamisesta.

Tämän kilpailun ratkaisee aistillisen pellin vetovoima. Tärkeintä on ulkoinen kauneus ja ehkä myös uskallus olla hieman poikkeava.

Kuka on luonut kauneimman automallin? Valinnan tekevät Auto Bild -julkaisujen lukijat, joita on noin 40 miljoonaa 25 maassa. Kriittisen katseenne arvioitavana on 116 huippumallia viidessä kategoriassa.

Jokaisella äänestäjällä on kuusi ääntä – yksi kunkin luokan suosikkia ja yksi kaikista kauneinta autounelmaa varten. Anna äänesi viimeistään 29.4. osoitteessa

www.autobild.fi/da