Auto Bild Suomi 3/2018 ilmestyi – edullista perheautoa etsimässä

Nuorella lapsiperheellä ei ole ylettömästi rahaa auton hankintaa. Selvitimme, minkälaisia perheautovaihtoehtoja löytyy 25 000 euron hintaluokasta. Nelihenkisen perheen arvioitavana oli yhdeksän erityyppistä vaihtoehtoa.

Auto Bild Suomi
Auto Bild Suomen juuri ilmestyneessä numerossa 3/2018 on juttua noin 40 automallista – unohtamatta paria tusinaa moottoripyörää.

Näyttelyreportaaseissa kerrotaan sekä Detroitin autonäyttelyn että Helsingin MP-näyttelyn kuulumiset. Detroitissa maalailtiin myös autoalan tulevaisuudennäkymiä.

Entä minkälainen oli autovuosi 1968? Tutustuimme edustavaan ja moni-ilmeiseen joukkoon 50 vuotta sitten julkistettuja saksalaisia, brittiläisiä ja ranskalaisia automalleja. Mukaan mahtui myös Saab 99.

Hyötyjuttuosiossa kerromme, miten käytettyä autoa ostamassa tai myymässä oleva yksityishenkilö voi hyödyntää Liikenteen turvallisuusviraston Trafin verkkopalveluita. Entä onko 20-vuotiaasta Audi A4 Avantista muuhun kuin paalattavaksi?

Rankan 100 000 km:n kestotestin selvittänyt Citroën C4 Cactus on varsin sympaattinen auto. Mutta minkälainen se on arkikäytössä?

Ensikoeajossa ovat Suomeen alkukeväällä saapuva täysin uusi Nissan Leaf, BMW X2 ja rallihenkinen Toyota Yaris GRMN.

Olimme paikalla, kun Mercedes-Benz esitteli uuden Suomi-auton, Uudenkaupungin autotehtaallakin valmistetavan A-sarjan. Perehdyimme myös Mercedes-Benzin supernykyaikaiseen MBUX-kojelautakonseptiin.

Koeajossa olivat Dacia Duster, Kia Sportage, Opel Insignia Country Tourer, Škoda Kodiaq Scout, Seat Arona FR ja Lexus CT 200h.