Auto Bild Suomi 8/2018 ilmestyi – normikulutukset muuttuvat totuudenmukaisiksi

Uusi WLTP-kulutusmittausnormi astuu voimaan 1. syyskuuta. Jatkossa tehtaiden ilmoittamat kulutuslukemat ovat lähempänä käytännössä saavutettavia kulutuksia. Suomessa autojen verotuksen ja sitä kautta hintojen pitäisi pysyä kutakuinkin ennallaan.

Auto Bild Suomi 8/2018
Auto Bild Suomi 8/2018 on kaupoissa. Lehti on autobildmäiseen tapaan täynnä autoasiaa.

Auto Bild Suomen Hyöty-osassa on taas paljon tärkeää informaatiota. Numerossa 8/2018 esitellään erilaiset mahdollisuudet matkustaa Saksaan autolla. Testissä on kaksi ilmastoinnin puhdistusainetta, jolla autoa voi raikastaa. Selvitimme myös, millaisia ovat selän kannalta hyvät istuimet.

Minkälaisia ovat ajoneuvot sijoituskohteina? Jos ajattelit sijoittaa osakkeiden ja obligaatioiden sijaan autoihin, kyseinen juttu kannattaa lukea, sillä kaikki vanhat autot eivät kasva tallissa korkoa.

Kiinassa tehdään edelleenkin selkeästi kopioituja malleja, mutta samaan aikaan siellä panostetaan täysillä hybrideihin ja täyssähköautoihin. Auto Bild vieraili Pekingin autonäyttelyssä.

Ensikoeajossa ovat Volkswagen Touareg, Kia Ceed ja Jaguar I-Pace. Unelmaparikoeajossa ovat Porsche 911 T:t vuosilta 1968 ja 2018.

Auto Bildin koeajon kävivät läpi myös Citroën C4 Cactus, Peugeot 308 SW, Opel Astra CNG -kaasuauto, Audi RS 4 Avant, Range Rover Velar ja Lexus LS 500h.

Erikoisreportaasissa perehdytään Monacon ruhtinaallisiin autoaarteisiin ruhtinas Albert II:n opastuksella.