Auto Bild Suomi 9/2018: A-Mersun ensivertailussa, Škoda Fabian 100 000 km:n kestotesti…

Auto Bild Suomen heinäkuun numero on tuttuun tapaan täynnä autoasiaa. Suomi-Mercedes ottaa mittaa kolmesta saksalaisesta. Toisessa vertailussa selvitetään neljällä autoparilla bensiinin ja maakaasun voimasuhteita.

Auto Bild Suomi 9/2018
Škoda Fabia Combin hyvin sujunut 100 000 kilometrin kestotesti sai hiukan ikävän lopun.

Neljän kompaktin saksalaisen monikäyttöauton vertailussa Mercedes-Benzin uusi A-sarja kohtaa tärkeimmät saksalaiset kilpailijansa. Tässä ensivertailussaan Uudenkaupungin autotehtaallakin valmistettavaksi tuleva pikku-Mercedeksen vastustajina ovat Audi A3 Sportback, BMW 120i ja Volkswagen Golf.

Toisessa vertailussa selvitetään, onko maakaasu vain kitupiikkien polttoaine. Asiaa punnitaan neljällä autoparilla.

Škoda Fabia Combin 100 000 kilometrin kestotesti sujui ongelmitta, mutta testin loppuvaiheessa ilmeni ikävä vaiva, joka viittaa tyyppivikaan.

Ensikoeajossa ovat Volvo V60, pistokeladattava avohybridi BMW i8 Roadster, Citroën C5 Aircross, Lexus RX L, joka on merkin ensimmäinen 7-paikkainen malli Euroopassa, ja Mercedes-Benz Sprinter.

Hyöty-osiossa annetaan vinkkejä polkupyörätelineen hankintaan ja käyttöön sekä kerrataan sitä, miten tavarat pitää kuormata ja kiinnittää pakettiautoon tai kevytperäkärryyn. Unelmajuttuna on aikamatka 70-luvulle eli raportti 70´s Arjen Klassikot -tapahtumasta.

Auto Bild Suomi 9/2018
Auto Bild Suomen heinäkuun numerossa on asiaa 40 automallista.