Autoharrastajien verkkosivusto overdrive.fi uudistui!

Overdrive.fi -verkkosivusto on kasvanut pitkän olemassaolonsa aikana Suomen suurimmaksi amerikkalaisten autojen harrastajien keskustelupalstaksi, jossa vierailee viikoittain yli 40 000 kävijää.

Tatra 603 ei ole jenkki, mutta tiesithän, että sen ilmajäähdytteinen takamoottori-V8 on Hemi?

Overdrive.fi on uudistunut. Käyttäjien toiveesta sivulle on lisätty V8-Market -myyntipalsta, jossa on mahdollisuus ilmoittaa autojaan kuvan kera. Samalla sivuston visuaalisuus muuttuu ja käytettävyys paranee entisestään. Tavoitteena on olla Suomen tehokkain amerikkalaisten autojen ja osien kauppapaikka.

Yksi suosituimmista keskusteluketjuista on ollut Rompetorin Myydään-osasto, jossa voi myydä tekstipohjaisin ilmoituksin autoja, osia ja muuta harrastukseen liittyvää.

Ilmoitukset voi jättää jatkossa kuvan kera, ja halutessaan oman ilmoituksensa voi nostaa näkyviin määräajaksi etusivulle pientä korvausta vastaan, mikä takaa tavallista suuremman huomioarvon. Esillä on kerrallaan kuusi uusinta nostoa.

Keskustelupalstojen logiikka säilyy ennallaan, ja pääsivun osioihin päivittyvät tuoreimmat Tekniikka & Rakentelu- ja Harrasteautoilu -osioiden viestit entiseen tapaan.

Miljoonalaatikosta löytyy tarinaa harrastuksesta, kerhojen kuulumisia, tapahtumia, lukijoiden omaa materiaalia, kuvia ja vastaavaa.

Uudistuksen myötä overdrive.fi näkyy jatkossa myös mobiililaitteissa kaikilla alustoilla, mikä on ollut pitkään kaivattu ominaisuus.