Autojen sähköosat: Uusi verkkokauppa aloitti

Autojen sähköosien toimittajana tunnetuksi tullut Helsinkiläinen Adita Oy on avannut verkkokaupan, joka parantaa ajoneuvojen harvinaisempienkin sähköosien saatavuutta koko Suomen alueella.

 

Aditan verkkokaupan tarjontaan kuuluu yli 50 000 tuotetta joista suoraan varastosta on
saatavilla yli 20 000 tuotetta.

Aditalla on arkipäivisin toimiva puhelinpalvelu ma-pe klo 8.00-17.00
Helsingissä toimivan puhelinpalvelun asiantuntijat ovat Aditan omia työntekijöitä.

Akku- ja laturipäivystys avustaa myös iltaisin ja viikonloppuisin, jopa 24/7.
Päivystys on ollut osa Adita Oy:n palvelua jo pitkään, ja tuonut avun kriittisissä tilanteissa mm. kuljetusalan ja työkoneiden äkillisiin ongelmiin sekä korjaamoiden tarpeisiin.

Autoissa ja työkoneissa sähköjärjestelmien merkitys kasvaa koko ajan. Aditan antaman asiantuntija-avun ja sen toimittamien osien tarve lisääntyy nopeasti. Myös neuvonta on tärkeätä, sillä väärien ja sopimattomien osien käyttäminen aiheuttaa usein lisää ongelmia ja kalliita korjauskuluja.

Adita on 30 vuoden historiansa aikana ansainnut maineensa luotettavana autosähkön asiantuntijana, ja se pitää arvoistaan kiinni myös verkkokauppatoiminnassa.

Aditan verkkokaupasta asiakas löytää sähköosat ja -varusteet autoihin, työkoneisiin, veneisiin sekä paljon tuotteita kalastukseen ja vapaa-aikaan.

Adita Oy:n yrittäjä Tapani Holm tuli tunnetuksi palveluiltaan legendaarisen Pukinmäen Esson yrittäjänä. Huoltoaseman ja siihen kuuluneen autosähkökorjaamon, venesähkö-asennusten ja varaosapalvelun asiakkaat siirtyivät Malmin Valuraudantie 1:een, jossa toiminta on jatkunut myös oman sähkölaitehuollon ja korjaamoille suunnatun varaosien tukkukaupan muodossa.

Verkkokaupan Adita perusti osittain "yleisön pyynnöstä", koska ajoneuvojen ja työkoneiden sähköisten varaosien saatavuus on ollut hankalaa kaikkialla Suomessa. Adita on täysin kotimainen yritys.