Autotalo Järvi: Laajentuu Kotkaan

Porvoolainen Autotalo Järvi laajentaa toimintaansa avaamalla uuden toimipisteen Kotkaan. Uusi liike avataan Keltakallion alueelle tammikuun 2017 aikana.

Porvoolainen Autotalo Järvi laajentaa toimintaansa avaamalla uuden toimipisteen Kotkaan. Uusi liike avataan Keltakallion alueelle tammikuun 2017 aikana.

Autotalo Järven uusi liike tulee jatkamaan Porvoosta tutuksi tullutta asiakaskeskeistä palvelukonseptia, joka on kiteytetty liikkeen sloganiin "Kun palvelulla on merkitystä".

– Palvelun ystävällisyys ja ihmisläheisyys tulevat olemaan edelleen toimintamme ydin, mutta uusi liike tuo meille myös mahdollisuuden kehittää konseptiamme aivan uudelle tasolle ja luoda uuden tavan toimia, kertovat Autotalo Järven veljekset Pasi ja Petri Järvi.

– Uudessa liikkeessä on peräti 3 000 neliömetriä sisätilaa, joka tarkoittaa, että myyntihallissamme on esillä yhteensä jopa 200 ajoneuvoa. Uudet toimitilat ovat myös erittäin kustannustehokkaat, joka näkyy asiakkaillemme entistä kilpailukykyisempinä hintoina ja laajempana valikoimana.

Kotka ja Kaakonkulma ei ole tähänkään asti ollut Autotalo Järvelle vierasta seutua, yritys on mainostanut alueella aktiivisesti ja saanut sieltä melkoisen määrän asiakkaita. Pasi Järvelle liikkeen avaaminen Kotkaan on myös eräänlainen kotiinpaluu:

– On tosi mukavaa palata Kotkaan, olenhan asunut siellä pitkän tovin nuoruusvuosinani.

Haastavat tavoitteet

Autotalo Järven Porvoon liikkeen uusien autojen merkkivalikoimassa ovat Suzuki, SsangYong ja Isuzu sekä Kia ja Mitsubishi.

Autotalo Järven kasvu on ollut vauhdikasta, jo pari vuotta yritys on ollut alueensa voimakkaimmin kasvava autoliike. Vuoden 2017 tavoitteet ovat kovat, sillä Autotalo Järvi tavoittelee kahdessa toimipisteessään n. 1 700 uuden ja vaihtoauton myyntiä, joka tarkoittaa n. 22 miljoonan euron liikevaihtoa.

Kun otetaan huomioon konserniin kuuluva Järvileasing, nousee automäärä kahteen tuhanteen ja konsernin kokonaisliikevaihto yli 30 miljoonaan euroon. Järvileasing avaa myös toimipisteen Autotalon Järven uusiin tiloihin Kotkassa. Kasvun myötä Autotalo Järvi ja Järvileasing tulevat rekrytoimaan talven ja kevään aikana kymmenen uutta myynnin ja huollon ammattilaista.

Autotalo Järvi on Porvoossa toimiva, vuonna 2011 perustettu autoliike. Autotalo Järvi on Itä-Uudenmaan voimakkaimmin kasvanut autotalo, tänä vuonna myydään yli 1 000 autoa, ensi vunna tavoite on n. 1 700 autoa. Samaan yritysryhm'ään kuuluu myös leasingpalveluihin erikoistunut Järvileasing.