Brabusin tuunaama Mercedes E 63 AMG näyttää kiivaalta

Mercedes-Benzin E 63 AMG:hen on olemassa Brabusin valmistama uudenmallinen, aerodynaaminen korisarja, jolla lisäoptimoidaan auton istuvuutta tienpintaan suurilla nopeuksilla. Etuspoileriin on oivallettu hiilikuituinen huuli, joka kiinnittyy E 63 Sedanin tai farmarin tehdaspuskuriin.

Mercedes-Benzin E 63 AMG:hen on olemassa Brabusin valmistama uudenmallinen, aerodynaaminen korisarja, jolla lisäoptimoidaan auton istuvuutta tienpintaan suurilla nopeuksilla. Etuspoileriin on oivallettu hiilikuituinen huuli, joka kiinnittyy E 63 Sedanin tai farmarin tehdaspuskuriin. Kyljissä on Brabusin suunnittelemat ilma-aukot lisäävät sporttisuutta entisestään.

Takaspoilerin huuli on sekin valmistettu erityiskevyestä materiaalista, kuten myös diffuusori. Nämä molemmat saa ainoastaan E 63 AMG Sedaniin.

Diffuusori luo samalla kunnon puitteet keraamisesti päällystetyille kaksoispakoputkille, jotka liittyvät Brabusin valmistamaan, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun viritysputkistoon.

Selvä se, että pakoputkistoon kuuluvat läppäventtiilit, jolloin kotiin voi lipua iltamyöhällä varsin äänettömästi, ja kun kojelaudan painiketta painetaan. pakokaasut ohjautuvat ulos komealla urheilunuotilla.

 

Teksti: J. Peltonen

Kuvat: tehdas