Chevrolet Mi-Ray häikäisee Soulin autonäyttelyssä

Soulin autonäyttelyssä esiintyvä Mi-Ray tuo mieleen viitteitä 1963 Chevrolet Monza SS -mallista sekä 1962 Chevrolet Corvair Super Spyderista. Konseptiauton mallinimi Mi-Ray on korean kieltä ja merkitsee "tulevaisuutta". Koreassa suunniteltu kaksipaikkainen heijastelee Chevroletin ylpeää historiaa ja katsoo rohkeasti tulevaisuuteen.

Soulin autonäyttelyssä Etelä-Koreassa esiteltävä, häikäisevän kaunis Mi-Ray tuo heti mieleen viitteitä parista 1960-luvun kaunottaresta: 1963 Chevrolet Monza SS -mallista sekä 1962 Chevrolet Corvair Super Spyderista.

Uuden konseptiauton mallinimi Mi-Ray on korean kieltä ja merkitsee "tulevaisuutta". Koreassa suunniteltu kaksipaikkainen heijasteleekin Chevroletin ylpeää historiaa ja katsoo rohkeasti tulevaisuuteen.

Futuristinen oviratkaisu ja korkeateknologisista materiaaleista, kuten hiilikuidusta ja hiilikuituvahvisteisesta lujitemuovista valmistettu kori kertovat omaa kieltään.

Olennaista on hybriditekniikka. Mi-Ray liikahtaa kahden sähkömoottorin ja polttomoottorin yhdistelmällä.

Kumpikin sähkömoottoreista tuottaa 20 hevosvoimaa etupyöriin. Tarvittaessa 1,5-litrainen bensiininelikko puuttuu peliin ja muuttaa Mi-Rayn nelivetoiseksi.

Teholukemia ei toistaiseksi ole julkistettu, mutta kaksikytkintyyppinen automaattivaihteisto ja Start/Stop -järjestelmä pitävät osaltaan keskikulutuksen 3,7 litrassa.

Myöskään hybridisportin suorituskyvystä ei toistaiseksi ole annettu vihjeitä.

 

Auto Bild