Citroën DS5 tulee maaliskuussa

Maaliskuussa maahamme saapua DS5-mallisto korottaa Citroënin imagoa omalta osaltaan kohti premium-luokkaa. Näin etenkin, mikäli kyydissä ovat HUD-nopeusnäyttö sekä ylellinen nahkaverhoilu. Mallistoon kuuluvat bensiinipuolella kaksilitraiset THP 156 ja THP 200 -versiot, dieseleissä e-HDi 112 ja HDi 163. Sokerina pohjalla on sitten nelivetoinen Hybrid 4.

Maaliskuussa maahamme saapua DS5-mallisto korottaa  Citroënin imagoa omalta osaltaan kohti premium-luokkaa. Näin etenkin, mikäli kyydissä ovat HUD-nopeusnäyttö sekä ylellinen nahkaverhoilu. Mallistoon kuuluvat bensiinipuolella kaksilitraiset THP 156 ja THP 200 -versiot, dieseleissä e-HDi 112 ja HDi 163. Sokerina pohjalla on sitten nelivetoinen Hybrid 4.

Esimerkiksi 163 HDi tarjoaa hienoa, laaja-alaista sitkeyttä, mutta keskikuluttaa automaattinakin vain kuuden litran pintaan.

Millaiset ovat uudet etuistuimet? Entä jalkatila takana ja takaovien aukenemiskulma? Lentokonemalliset katkaisimet kattopaneelissa sekä merkille usein tuttuun tapaan lasikatto antavat otetta.

Lue ensituntumia uutuudesta Auto Bild Suomen paperilehdestä 23–24/2011, niin tiedät enemmän.

 

Teksti ja kuva: J. Peltonen