DriveNow alkaa tarjota tuntipaketteja – palvelun käyttötavat laajenevat

Pääkaupunkiseudulla toukokuussa aloittanut DriveNow-yhteiskäyttöautopalvelu alkaa tarjota kolmen ja kuuden tunnin ajopaketteja asiakkailleen. Tuntipaketit lisäävät palvelun käyttötapoja esimerkiksi lähikaupunkeihin suuntautuvien reissujen tai pidempien ostos- ja elämysreissujen osalta. Tuntipakettien lisäksi DriveNow alkaa tarjota tunnin ajon 45 minuutin hinnalla.

- DriveNow-palvelua käytetään tällä hetkellä erityisesti päivittäiseen liikkumiseen kaupungin sisällä ja lentokenttämatkoihin. Odotamme, että nyt saataville tulevat tuntipaketit lisäävät DriveNow-palvelun käyttöä myös toiminta-alueen ulkopuolelle suuntautuviin retkiin esimerkiksi Nuuksion kansallispuistoon, kylpylään tai vaikkapa pidempiin ostosreissuihin, DriveNow Finlandin liiketoimintajohtaja Timo Valtonen kertoo.

Kolmen tunnin ajo- ja pysäköintipaketti maksaa 59 euroa ja se sisältää 150 ajokilometriä. Kuuden tunnin paketti kustantaa 99 euroa ja sisältää 200 ajokilometriä. Kuten DriveNow-yhteiskäyttöautoissa aina, hinnat sisältävät kaikki auton käyttökustannukset.

Yhden tunnin matkat entistä edullisemmin

Tuntipakettien lisäksi DriveNow tuo samalla uuden edun vähintään 45 minuuttia kestäville matkoille: 45 minuutin ajon jälkeen seuraavat 15 minuuttia ovat ilmaisia. Eli käyttäjä saa tunnin ajoaikaa 45 minuutin hinnalla.

- Hyöty on asiakkaalle merkittävä. Tasan tunnin ajo maksaa ilmaisten lisäminuuttien myötä vain 25,65 euroa. Mikäli auto sattuisi olemaan vielä lisäksi Drive’n Save-tarjoushinnan mukainen, yhden tunnin ajon hinnaksi tulee vain 18 euroa, Valtonen laskee.

DriveNow toi aikaisemmin heinäkuussa tarjolle dynaamisen Drive’n Save -hinnoittelun, jonka ansiosta esimerkiksi pidemmän aikaa paikallaan olleen auton voi saada käyttöönsä 30 prosentin alennuksella eli hintaan 0,40€/minuutti.

- Tuntipaketit ja yli 45 minuutin ajon päälle tulevat ilmaiset 15 ajominuuttia ovat jo käytössä Euroopassa, jossa ne ovat saaneet paljon kiitosta, Valtonen kuvailee

Käyttäjät Suomessa ovat löytäneet DriveNow’n hyvin. Ensimmäisen kuukauden aikana palvelu keräsi yli 8000 rekisteröitynyttä käyttäjää. DriveNow-yhteiskäyttöautoja käytetään tällä hetkellä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla keskimäärin 20-25 minuutin pituisiin matkoihin.

DriveNow-palvelu tarjoaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla 150 yhteiskäyttöautoa rekisteröityneille käyttäjille minuuttipohjaisella hinnoittelulla. Yhteiskäyttöautojen normaali käyttöhinta 0,57€/minuutti, Drive’n Save -hinta 0,40€/minuutti ja tuntipaketit sisältävät polttoaineen, pysäköinnin ja vakuutukset. Rekisteröityneet käyttäjät saavat DriveNow’n käyttöönsä sovelluksella tai asiakaskortilla.

DriveNow’n franchising-kumppanina Suomessa toimii OP.