EasyPark: Ottaa käyttöön Applen uuden maksupalvelun

Ajoneuvon pysäköintimaksun maksaminen mobiilisovelluksella on jatkossa entistäkin helpompaa. Euroopan johtava pysäköinnin mobiilimaksupalveluja tuottava EasyPark alkaa tarjota Apple Pay -maksuvaihtoehtoa. Apple Pay on Applen uusi vaivaton, turvallinen ja yksityinen mobiilimaksupalvelu. Myös tavanomainen luottokorttimaksu säilyy vaihtoehtona EasyParkissa.

Euroopan johtavalla pysäköintisovelluksella EasyParkilla on jatkossa mahdollista maksaa Apple Pay -maksupalvelulla. Apple Pay on vaivaton, turvallinen ja yksityinen tapa maksaa nopeasti ja kätevästi.

EasyPark on jo kauan tarjonnut autoilijoille älykkään ja turvallisen teknologian pysäköinnin maksamiseen. Nyt EasyPark ottaa yhtenä alansa pioneereista käyttöön Apple Payn. Sovelluksen käyttäjillä on jälleen enemmän vaihtoehtoja maksamiseen, johon ei tarvitse käteistä, pankkikorttia tai muutenkaan muuta kuin älypuhelimen.

Apple Pay on saatavilla EasyParkin asiakkaille Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa ja Espanjassa. Käytettävissä on toki myös tavanomainen luottokorttimaksu suoraan sovelluksesta.

Apple Payn ytimessä ovat turvallisuus ja yksityisyys. Kun sitä käyttää luotto- tai pankkikortilla, kortin numero ei tallennu laitteeseen eikä Applen palvelimille. Sen sijaan Apple Pay antaa jokaiselle sillä maksamiseen käytettävälle laitteelle erityisen laitekohtaisen salatun sekä turvallisesti tallennetun tunnusluvun. Jokainen maksu puolestaan vahvistetaan uniikilla, kertakäyttöisellä koodilla.

EasyPark Suomen toimitusjohtaja Stefan Anderson on ilahtunut EasyParkin ja Applen yhteistyöstä.

– Tämä yhteistyö on erittäin jännittävä askel EasyParkille. Se vie meitä kohti tavoitettamme, joka on kaupunkilaisautoilun ja -elämän helpottaminen kaikkialla. Kun yhä useammat eurooppalaiset siirtyvät perinteisistä tavoista digitaaliseen pysäköinnin maksamiseen, me jatkamme heille tien näyttämistä tarjoamalla uusimmat turvalliset keinot pysäköintimaksuun, Anderson sanoo.

Apple Payn käyttöönotto on helppoa, eikä se vaikuta käyttäjän pankeilta ja luottokorttiyhtiöltä saamiin palkintoihin ja etuihin. Myymälöissä sovelluksella voi maksaa iPhone SE:llä, iPhone 6:lla ja pian myös Apple Watchilla.

Verkko-ostokset maksetaan Apple Paylla pelkällä Touch ID -sormenjälkitunnistuksella. Pitkästyttäviä lomakkeita tai toimitus- ja laskutustietoja ei tarvitse täyttää uudelleen ja uudelleen.