Ei Mersun Sprinteriä voi tuunata! No kylläpäs voi!

Tässä on yksi esimerkki cooliksi huoltoautoksi vaikka putkifirmalle. Kyllä, kyseessä on Mercedes-Benz Sprinter, mutta vähän erikoisempi sellainen.

Vanteille sommiteltiin erittäin matalaprofiiliset Pirelli P-Zero Nero -renkaat, kooltaan 265/45 R 20. Niitä ei näe ihan jokaisessa vastaan tulevassa Sprinterissä!

Tämän Mercedes-Benz Sprinterin tuunaamisesta vastaa saksalainen virityspaja Hartmann Tuning, joka ammensi komponentteja omasta Vansports-mallistostaan.

Tekniikaltaan vakiona pidetty Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI -pakettiauto sai melkoisen käsittelyn, jonka ei pitäisi jättää kylmäksi.

Jos talossa putki vuotaa tai lämmitys ei toimi, tämä nopea huoltoauto ampaisee paikalle vähintään kahdella pyörällä. Edes tukkeutuneen wc-pytyn kohtalo tuskin voisi olla armollisemmissa polkimissa.

Mercedesiin asennettiin etu- ja takaspoilerit ja sivuhelmat, sekä lyötiin alle madallussarja. Tietenkin takavalot ovat tummennetut.

Ei aivan jokapäiväistä isoille Mercedes-Benz -pakettiautoille.

Nopea huoltoauto esiintyy radalla toki vain asianmukaisin töppösin, ja niinpä Hartmann Tuning varusti Sprinterin mustin VEST-3 -kevytemetallivantein (9 x 20 tuumaa).

Vanteille sommiteltiin erittäin matalaprofiiliset Pirelli P-Zero Nero -renkaat, kooltaan 265/45 R 20. Niitäkään ei näe ihan jokaisessa vastaan tulevassa Sprinterissä!

Sprinterin pysähtymisestä vastaavat tehokkaat kuusimäntäiset jarrut, joissa on ristiporatut jarrulevyt.

Matkustamossa  on esimerkiksi nashkaratti ja nahkainen vaihdenuppi, kuten myös erikoispolkimet ja hiilikuitupanelointia. Kynnyslistat ovat kromatut.

Nahkaverhoillut Singler-istuimet ovat täyttä asiaa ja ne ovat myös kakkosrivillä. Istuinjärjestystä pystyy muuntelemaan monipuolisesti ja mukaan kuuluu mm. taittopöytä sekä Sortimo-hyllyjärjestelmä.