Englannin kuningatar hakee uutta autonkuljettajaa – riittäisikö palkaksi 2600 e/kk?

Kuningatar Elizabeth pyrkii löytämään uuden autonkuljettajan. Ammatin kaikki puolet eivät kuitenkaan ole kuninkaallisia. Katsotaanpa, mitä hakuilmoitus pitää sisällään.

Britannian kuninkaallisten autonkuljettaja ei aja pelkkiä hevosvaunuja, vaan myös upeita limousineja seitsemänä päivänä viikossa.​
Britannian kuninkaallisten autonkuljettaja ei aja pelkkiä hevosvaunuja, vaan myös upeita limousineja seitsemänä päivänä viikossa.​

Jos ajat mielelläsi autoa, pidät jalosukuisista autoista ja toimit mielelläsi niiden parissa, voisimme ehdottaa harrasteen muuttamista ammatiksi: Englannin kuningatar etsii uutta autonkuljettajaa!

Kuninkaallisten kuljettaja ei aja pelkkiä hevosvaunuja, vaan myös upeita limousineja seitsemänä päivänä viikossa.

Ei siis riitä, että kuljettaja joutuu seurustelemaan kuninkaallisen perheen jäsenten sekä näiden korkea-arvoisten vieraiden kanssa, vaan kuljettajan tehtäviin sisältyy myös kuninkaallisen autotallin Bentley- ja Rolls-Royce -mallien, Jaguarien ja Land Roverien pitäminen vahattuna parhaalla mahdollisella tavalla.

Taukoja ei pidetä hetken vertaa, ei edes viikonloppuisin.

Kaikki ei siis ole kultaa, mikä kiiltää. Ei edes Buckinghamin palatsissa. Palkkaa autonkuljettajalle maksetaan kaikkea muuta kuin kuninkaalliset 2 660 euroa kuukaudessa, jossa tehdään 48 tunnin työviikkoa. Ja työ on erittäin vastuullista.

Palkasta vähennetään vielä vuokra, sillä kuljettaja joutuu asumaan kuninkaallisilla mailla, jotta hän on aina tarpeen tullen käytettävissä. Vuokran määrää ilmoituksessa ei kerrota.

Työetuihin sisältyvät ateriat, vanhuuseläke sekä 33 vuorokauden vuosiloma.

Kiinnostuitko?

Jos omistat brittiläisen ajokortin ja jos sinulla on kokemusta ammattikuljettajana, paikkaa voi hakea 8. maaliskuuta 2015 asti Britannian kuninkaallisesta kuljetusyksiköstä. Edellytyksinä haulle asetetaan paineensieto- ja järjestelykyky, yhteistoimintakyky sekä tietty huolellisuus, onhan kuninkaalliset autot pidettävä aina moitteettomassa kunnossa.