Et ikinä arvaa, mikä moottori Johnny Englishin uusimmassa Rollsissa on – katso video!

Johnny Englishin uusimmassa seikkailussa Johnny – palattuaan maanpaosta Tiibetistä – pelastaa Kiinan pääministerin ohella tietysti koko maailman. Tässä häntä tukee "todellinen ystävä", kuten Rowan Atkinson Rolls-Roycen promovideolla välinpitämättömästi selittää.

Nyt päästään jälleen nauramaan kaksin kerroin käppyrässä niin,  että maksa saattaa pompahtaa suuhun. Uutta Johnny English -elokuvaa, joka suomeksi tunnetaan nimellä Uudestisyntynyt, onkin odotettu jo pitkään.  Viimeisimmässä seikkailussa, joka on jatko-osa vuonna 2003 ilmestyneelle Johnny English -leffalle, Johnny pelastaa maanpaosta Tiibetistä palattuaan Kiinan pääministerin sekä siinä sivussa tietysti koko maailman. Tässä häntä tukee "todellinen ystävä", kuten Rowan Atkinson Rolls-Roycen promovideolla välinpitämättömästi selittää.

Rolls-Royce Phantom Coupélla on naisääni ja se osaa monia temppuja. Auto on muutenkin erittäin luotettava ja tavattoman brittiläinen, se on selvä. Konepellin alta löytyy V16-moottori, jonka 9 litran iskutilavuus ylittää 6,75 litraisen V12:n, jollainen on Phantom-sarjassa vakiona.

 

Auto Bild

 

http://www.youtube.com/watch?v=THb-3eXE-KM