Evora GP Limited Editionia tehdään vain 3 yksilöä

Lotus Group on vuodesta 2011 Renaultin F1-teamin pääsponsori. Siksi keltaiseen maalipintaan on ilmaantunut musta-kultainen John Player Special väritys, joka muistuttaa Lotusin historiallisista kilpa-autoista. Mukava tietää, että F1-väritys pääsee oikeuksiinsa nyt myös Lotus-katuautoissa.F1-

Lotus Group on vuodesta 2011 Renaultin F1-teamin pääsponsori. Siksi keltaiseen maalipintaan on ilmaantunut musta-kultainen John Player Special väritys, joka muistuttaa Lotusin historiallisista kilpa-autoista. Mukava tietää, että F1-väritys pääsee oikeuksiinsa nyt myös Lotus-katuautoissa.

Evora GP Editionia valmistetaan ainoastaan kolme yksilöä. Ferrari Scuderiaa vastaan? Evoran suorituskyky säilyy ennallaan.

Pakettiin sisältyvät myös taotut, kullanväriset Diamond Cut -vanteet. 350-hevosvoimaisen keskimoottorisportin ohjaamossa on kalleinta nahkaa, ja pysäköintiä on helpottamassa peruutuskamera. GP Edition on kuitenkaan ole ensimmäinen Limited Edition -versio, joka perustuu Evora S -malliin, sillä syyskuussa 2011 "Mercury Phoenix Trust" loi Freddie Mercury Evora S -mallin, Queen-laulajan muistoksi.

 

Auto Bild