Ford Mustang Bullitt tulee Eurooppaan

Ford Mustang Bullitt on tulossa Eurooppaan. Kyseessä on kunnianosoitus Bullitt-elokuvassa vuonna 1968 esiintyneelle Mustang GT -fastbackille.

Ford Mustang Bullitt
Mustang Bullitt on saatavana Shadow Black- ja Dark Highland Green ‑väreissä.

Uusi Mustang Bullitt -erikoismalli kunnioittaa Mustang GT -fastbackia, joka oli mukana legendaarisessa Steve McQueenin tähdittämässä Warner Bros -elokuvassa.

Mustang Bullittin voimanlähteenä on Fordin 5,0-litrainen V8, jossa on Open Air Induction ‑imujärjestelmä sekä Shelby Mustang GT350:stä lainatut imusarja, 87 mm:n kaasuläppäkotelo ja voimansiirron ohjausmoduulin kalibrointi.

Fordin uusi kierrosnopeudentasaustekniikka tekee alasvaihdoista sujuvampia nostamalla hetkellisesti moottorin kierroslukua. Aktiiviventtiilillä varustettu pakoputkisto korostaa V8-moottorin tunnusomaista ääntä.

Erikoismallissa on 19-tuumaiset Torq Thrust -vanteet, punaiset Brembon jarrusatulat ja Bullitt-logolla varustettu polttoainetankin korkki. Autoon on saatavana Recaron urheilulliset istuimet.

Jokaisessa Mustang Bullittissa on perinteisen Mustang-tunnuskilven paikalla yksilöllisesti numeroitu laatta kojelaudassa matkustajan puolella. Kunnioituksena alkuperäisen auton sisäverhoilua kohtaan vaihdekepissä on valkoinen biljardipallomainen nuppi.