Fordilta joululahja Ford GT -autojen tilaajille

Ensimmäinen täysin uusi 2017 Ford GT on valmistunut Markhamin tehtaalta Ontariossa, Kanadassa. Fordin Raj Nair (Executive Vice President, global product development, and Chief Technical Officer) ajoi auton ulos tuotantolinjalta.

“Kun Ford Performance käynnistettiin, meillä oli Ford GT -superautolle kaksi päätavoitetta: loistaa Le Mansissa ja aloittaa auton toimitukset ennen vuoden vaihdetta”, Nair kertoo. ”Saavutimme molemmat tavoitteet.”

“Tämä on juhlahetki kaikille, niin omille kuin alihankkijoidemme työntekijöille, jotka ovat olleet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä autoa”, hän jatkaa. ”Täysin uusi Ford GT on osoitus innovaatiokyvystämme ja sitoutumisestamme tuoda asiakkaillemme jotakin enemmän, kuten kevyempiä materiaaleja, aerodynamiikkaa ja EcoBoost-moottoriteknologioita.”

Ford GT julkistettiin Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä (NAIAS) tammikuussa 2015. Vain alle kahden vuoden kuluttua tuosta hetkestä Ford Performance toimittaa ensimmäiset autot asiakkaille eri puolilla maailmaa.