Haikon Kartanosta ainoana Suomessa BMW Embassy

Haikon Kartano ja BMW aloittavat yhteistyön, joka tuo mukavan lisäpalvelun Haikon asiakkaille. Haikon asiakkaille tarjotaan mahdollisuus koeajaa BMW-henkilöauto vierailunsa yhteydessä.

Vuoristo-yhtiöiden toimitusjohtaja Juha Mähönen toteaa: ”Tämä on täysin uusi palvelumuoto Suomessa, ja olemme todella iloisia että BMW valitsi juuri meidät yhteistyökumppaniksi BMW Embassy -konseptiinsa. Haluamme myös olla edistämässä kestävän kehityksen liikkumista: Kolmesta autosta kaksi ovat hybridejä, ja yksi sähköauto.”

Ensimmäinen saapunut auto on BMW 740Le, joka on ison 700-sarjan sedanin pidennetty versio. Se on varustettu sekä bensiini- että sähkömoottorilla. Myöhemmin kesällä saapuu BMW 530e Plug-In Hybrid, sekä i3-täyssähköauto.

Autojen koeajoa voi tiedustella kartanohotellin Butlerilta ja kylpylähotellin vastaanotosta vierailun yhteydessä.

Haikon Kartanon ravintola jälleen Trip Advisorin erinomainen kohde 2017

Haikon Kartanon ravintolatoimen johtaja Riitta Vesterinen ja keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotila kertovat kartanoravintolan suosion lisääntyvän jatkuvasti. Sinne löytävät tiensä muutkin kuin Kartanon ja Kylpylän hotelliasiakkaat.

Haikon Kartanon Ravintolalle on myönnetty vuoden 2017 Erinomainen kohde -sertifikaatti niiden jatkuvasti erinomaisten arvostelujen ansiosta, joita se on saanut TripAdvisorissa.

Erinomainen kohde -sertifikaatti myönnetään vain harvoille ja valituille yrityksille. ”Olemme tyytyväisiä kävijämäärien kasvuun ja myös terassi täyttyy aina kauniina päivinä ruokailijoista. Uusi kokkimaajoukkueen kanssa suunniteltu kesämenu on saanut loistavan vastaanoton. Tavoitteemme on ylittää aina asiakkaidemme odotukset. Nyt kaikki merkit viittaavat siihen että asiakkaat löytävät Haikkoon hyvin myös tänä kesänä", kertoo Riitta Vesterinen.

Hotelli Haikon Kartano on Suomen ensimmäinen ja palkituin kartanohotelli, joka on toiminut jo vuodesta 1966. Hotellin 50. juhlavuoteen on sisältynyt mm. remontoidun elämyskylpylän sekä Anti-age –klinikan avaaminen keväällä 2016. Hotelli on Vuoristo-yhtiöt Oy:n 100% omistama kartano-, kylpylä- ja kongressihotellikokonaisuus Suomenlahden rannalla Porvoossa, 50 km Helsingistä.