Haluaisit varmaan edullisesti oman Gallardon – näin onnistuu

Ellei taskussa oleva riihikuiva ihan riitä oman Lamborghini Gallardo Spyderin ostamiseen, kannattaa vakavasti harkita näköispainosta.

Tässä tapauksessa Lamborghini Gallardoa saa luvan imitoida Dodge Stratus, jollaisen pystyy USA:ssa hankkimaan lähtökohdaksi alle 10 000 dollarilla.

Summa on vain murto-osa alkuperäisen Gallardon hinnasta.

Sen jälkeen ryhdytään muutostöihin, joihin menee paljon lujitemuovia. Tässä tapauksessa asialla on ollut innokas amatööri, jonka huomaa välittömästi mittasuhteista ja työn jäljestä. Stratusista on haluttu ilmiselvästi vain pikkusievä ja edullisesti toteutettava käyttöpeli.

Gallardo-kotipainokseen muokattiin uudenlaiset ajovalot, kun taas Lexus-tyyliset takavalot taitavat olla autotarvikemyymälästä.

Katto on oikeasti vain pehmustettu hardtop, eikä miellyttävän näköinenkään. Todella karmean oloiset ovat ruuvikiinnitteiset ”huoltolevyt”.

Puhuttaessa V10-moottorista... anteeksi, tarkoitamme alkuperäistä Stratusin rivinelikkoa, josta saadaan tehoa 163 hevosvoimaa.

Se on toki hieman eri tasoa kuin oikean Gallardon reilusti yli 500 hevosvoimaa, mutta niin on hintatasokin.

Kokonaisuudessa voi hieman särähtää Dodgen kojelauta varustettuna alkuperäisellä kierrosnäytöllä, ja jonka nopeusmittari yltää vain 200 km/h tasolle.