Haluaisitko lentää Mercedes-Benz -kopterilla?

EC145-helikopteri oli maanäyttelyssä sekä lentotoiminnassa European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE) 2011 -ilmailumessuilla Saksassa. EC145:n sisustus on siitä erikoislaatuinen, että se perustuu Mercedes-Benzin ominaistyyliin.

Tyylikäs EC145-helikopteri oli sekä maanäyttelyssä että lentotoiminnassa European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE) 2011 -ilmailumessuilla Saksassa. EC145:n sisustus on siitä erikoislaatuinen, että se perustuu Mercedes-Benzin ominaistyyliin.

Nyt EC145 on valmiina liikemaailman markkinoille ja ensimmäinen yksilö on itse asiassa jo myyty asiakkaalle. Sisustuksen loisteliaat yksityiskohdat ovat Italian Como-järvellä sijaitsevan Mercedes-Benz Advanced Design Studion käsialaa.

Kabiinissa huomaa heti viitteitä tähdekkääseen merkkiin, siitä pitävät huolen jalopuupanelointi ja muut laadukkaat materiaalit, unohtamatta Mercedesin S- ja E-luokasta tuttua tunnelmavalaistusta, jonka sävyjä ja voimakkuutta pystyy muuttelemaan tilanteen mukaan.

Tällaisella kopterilla on vallan miellyttävä taittaa pitempääkin business-matkaa ja katsella pilvenpiirtäjien siluetteja iltavalaistuksessa.

Auto Bild