Hieno video 1960 Dodge Polarasta Espanjan kuuman auringon alla

Ensimmäisen vuosikerran Polarassa oli paljon enemmän kromia ja varusteita kuin miedommin varustellussa sisarmallissaan, Matadorissa. Erikoista lienee se, että Matador poistui ohjelmasta vuosimallin 1961 jälkeen, kun taas Polaraa tehtiin kaikkiaan neljä eri mallisukupolvea. Katso hienosti toteutettu video espanjalaisesta 1960 Polarasta, varustettuna 6,3-litraisella V8:lla ja TorqueFlite-nappiautomaattivaihteistolla. Kyseisen vuosimallin tunnusmerkkeihin kuuluvat myös rakettimaiset takavalot. Teksti: J. Peltonen

Ensimmäisen vuosikerran Polarassa oli paljon enemmän kromia ja varusteita kuin miedommin varustellussa sisarmallissaan, Matadorissa. Erikoista lienee se, että Matador poistui ohjelmasta vuosimallin 1961 jälkeen, kun taas Polaraa tehtiin kaikkiaan neljä eri mallisukupolvea.

Katso hienosti ja ajanhenkisesti toteutettu video espanjalaisesta 1960 Polarasta. Mallin tunnistaa myös rakettimaisista takavaloista. Moottorina yksilössä on 6,3-litrainen V8, liitettynä kojelaudan painikkein toimivaan TorqueFlite-automaattivaihteistoon.

 

http://www.youtube.com/watch?v=sCxJroMEBhk&feature=related