Hiilikuituosia Lamborghini Aventadoriin

Vitesse AuDessus -niminen yhtiö valmistaa räätälöityjä hiilikuituosia superautoihin. Uusin sarja soveltuu Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Coupéhen sekä Roadsteriin.

Laajaan hiilikuituisten koriosien tarjontaan sisältyvät kaikki ulkoiset koripaneelit sekä Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Coupéhen että Roadsteriin ja osia pystyy hankkimaan sekä erikseen että sarjoina.

Esimerkiksi Essentials-pakettiin sisältyvät alempi etupuskuri, sivuhelmat, peilit ja takaosan diffuusorilevy. Vastaavasti Extended Package pakettiin sisältyy edellisten lisäksi myös konepelti. Osat saa joko kirkkaaksi maalattuina tai mattapintaisina ja niitä viimeistellään käsityönä tuntikausia.

Erikseen tai sarjana ovat saatavilla kevytrakenteiset Vitesse AuDessus-hiilikuituvanteet, kuten esimerkiksi Veneno-tyylinen seitsemänpuolainen vanne sekä useita omavalmisteisia keskuslukkomutterilla varustettuja toteutuksia.

Jokainen vanne ylittää Lamborghinin asettamat standardit ja ne on lisälakattu sietämään hiilikuituisten jarrulevyjen välittämää kuumuutta. Lisätietoja nettisivulla www.vitesseaudessus.com