Honda Jazz hinnoiteltu: ensimmäiset autot asiakkaille syksyllä

Honda Jazz on entistä tilavampi. Halvin versio maksaa 16 990 euroa.

​

Pienin Honda - Jazz - on kasvanut entisestään ja edellismallin tapaan siinä on panostettu sisä- sekä tavaratilaan. Honda Jazz on jo kahden sukupolven ajan - vuodesta 2001 lähtien - tarjoillut kokoluokassaan hyvät tilat ja niiden muunneltavuuden. Kolmannen sukupolven Honda Jazz on kasvanut ja edeltäjäänsä verrattuna akseliväli on venähtänyt 30 mm. Tämän luvataan tuntuvan ennen kaikkea takatiloissa.

 

​

​Jalkatilaa luvataan oleva takana yli kymmenen senttiä enemmän ja myös hartiatilaa on reilummin. Tilojen muunneltavuus on edelleen monipuolinen.​​

Viidellä miehitettynä Jazzin tavaratila on 354 litraa. Takaistuimen selkänojat eteen kaadettaessa lähes tasainen tavaratilan pohja on 1,5 metriä pitkä ja tilavuus on 1 314 litraa.

 

​

Honda esitteli Magic Seats -ratkaisun jo ensimmäiseen Jazziin ja se on myös uudessa mallissa. Takapenkin istuinosat voi taittaa pystyyn, jolloin takaistuimen paikalla voi kuljettaa pystyssä jopa 1,28 metriä korkeita tavaroita.​​

 

​​
​​

Halvin Jazz Trend maksaa  16 990. Siinä on led-päivä- ja takavalot, saattovalot, mäkilähtöavustin, kaupunkiliikenteen hätäjarrutusavustin, ilmastointilaite, tuulilasinpyyhkijöiden sadetunnistin, vakionopeudensäädin sekä nopeudenrajoitin ja sähkötoimiset ikkunannostimet kaikissa ovissa, sekä Bluetooth.

Keskimmäinen varustetaso, Jazz Comfort maksaa 18 190 euroa.  Siinä on edellisten varusteiden lisäksi turvallisuuspaketti, joka sisältää etutörmäysvaroittimen, liikennemerkkien tunnistuksen, kaistavaroittimen, mukautuvan nopeusrajoittimen ja kaukovaloautomatiikan. Lisäksi varusteisiin kuuluu pysäköintitutkat edessä ja takana sekä Honda Connect 7-tuumaisella kosketusnäytöllä.

 

​

Elegance sisältää lisäksi mm. automaatti-ilmastoinnin, peruutuskameran, tummennetut takaikkunat ja älyavaimen. Honda Jazz Elegance maksaa 20 290 euroa. Navigaattori on tuhannen euron lisävaruste.

1,3-litrainen i-VTEC tuottaa 75 kW (102 hv) tehon ja suurin vääntömomentti on 123 Newtonmetriä. Moottorin luvataan tarjoavan aiemman 1,4-litraisen moottorin suorituskyvyn, mutta 1,2-litraisen moottorin polttoainetalouden. Kuusivaihteisen käsivalintaisen vaihteiston tilalle on valittavissa CVT-automaatti 1 600 euron hinnalla.

 

​