Huippupaljastus: Opelilta XS- ja XL-mallit

Opel laajentaa suosittua X-perhettään ja tuo markkinoille ensi vuonna kaikkiin katumaastureihinsa perusversion rinnalle sekä XS- että XL-mallit – ja myöhemmin lienee luvassa myös XXL-malleja.

Opel Crossland XS
Opel Crossland XS on hyvä aihio mahdollisesti tulossa olevaan nopeusrajoitettujen pikkuautojen segmenttiin.

Opelin katumaasturikolmikosta on tullut niin suosittu, että mallistoa on päätetty laajentaa. Opel Crossland X, nelivetoversiona suosittu Mokka X ja kolmikon kooltaan suurin mutta iältään nuorin Grandland X saavat rinnalleen lyhennetyt XS-versiot ja pidennetyt, kolmannella istuinrivillä varustetut XL-versiot.

– Olemme erittäin innoissamme näistä uusista malleista ja olen varma, että ne löytävät oman paikkansa markkinoilla varsin nopeasti. Esimerkiksi lyhennetystä Crossland XS -mallista tulee varmasti erittäin suosittu auto niin sanottuun mopoautoluokkaan. Limusiinimainen Grandland XL-versio soveltuu puolestaan tiloiltaan ja kolmannen penkkirivin ansiosta erinomaisesti esimerkiksi taksitarkoitukseen tai suuremman perheen käyttöön, kertoo Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä.

Tulevat XS- ja XL-mallit ovat saatavissa kaikilla moottorivaihtoehdoilla ja varustetasoilla.

Muista tulevista malleista ei Kittilä vielä voi kertoa juurikaan.

– Voin kuitenkin paljastaa, että X-perhe saattaa laajentua lähivuosina vielä neljännellä mallilla, Kittilä hymyilee salaperäisesti ja kertoo, että mallinimeksi on suunnitteilla Megaland X tai Hyperland X.