Huuda itsellesi upea Chrysler PT Cruiser Pick-Up eBaylla!

Onpa muuten harvinaisen nätin näköinen toteutus, mutta katsokaa tarkkaan, sillä tällaisia kustomoituja PT Cruiser -avolavoja on olemassa ainoastaan kaksi kappaletta. Sellaisen voi periaatteessa huutaa itselleen eBay-nettihuutokaupassa.

Onpa muuten harvinaisen nätin näköinen toteutus, mutta katsokaa tarkkaan, sillä tällaisia kustomoituja PT Cruiser -avolavoja on olemassa ainoastaan kaksi kappaletta.

Jos siis on tarpeeksi nopea ja huutokauppanikseissä ovela, sellaisen voi huutaa itselleen eBay-nettihuutokaupassa, jossa auto on vielä huudettavana vielä reilun 2 päivän ajan. Kohde sulkeutuu 10.6. kello 14.01 Kalifornian aikaa. Autolle on asetettu reservi- eli tavoitehinta, jota ei kerrota etukäteen, eikä sitä ollut vielä tavoitettu. Tänään puolen päivän aikaan  hinta oli reilut 12 000 taalaa.

Kohde löytyy www.eBay.com-sivustolta haulla 1980 Other Makes Viper Show Car.

Sedan-mallin myynti alkoi suurmenestyksellä vuonna 2000 ja matkan varrella tehtiin myös facelift.

Moottori- ja alustatöihin on sitten panostettu oikein kertaheitolla, sillä 500-hevosvoimainen Dodge Viperin V10 on sovitettu muunnellulle Viperin alustalle.

Kuusiportainen manuaalivaihteisto, takapyöränripustus, ohjausjärjestelmä sekä Viperista tutut sivupakoputket ovat kaikki kuin mannaa PT Cruiseriin.

Jos harpataan 2,4-litraisesta 223 hv nelos-turbomoottorista yli tuplatehoihin, niin mitä sanotte vääntömomentista? Lukemaksi merkitään tannerta tärisyttävät 712 Nm!

Näillä eväin eivät 300 km/h huiput tuota mitään ongelmia.

 

Auto Bild