Hyundailta 8-portainen automaattivaihteisto!

Hyundai esittelee Detroitin autonäyttelyssä 2012 Genesis Coupén, joka on facelift. Kori on entistä ärhäkämmin muotoiltu, ja mikä erityisen huomiota herättävää, konepellin alla hirnuu entistä kovemmin. Esimakua uudesta Coupésta saatiin jo Korea Speed Festivalin yhteydessä aivan äskettäin.

Hyundai esittelee Detroitin autonäyttelyssä 2012 Genesis Coupén, joka on facelift. Kori on entistä ärhäkämmin muotoiltu, ja mikä erityisen huomiota herättävää, konepellin alla hirnuu entistä kovemmin . Esimakua uudesta Coupésta saatiin jo Korea Speed Festivalin yhteydessä aivan äskettäin.

Tarjolle tulee ensi kertaa 3,8-litrainen V6, josta heltiää 350 hevosvoimaa. Perusmoottorina toimii kuitenkin 2.0 Turbo (275 hv). Ei muuten kannata jättää ottamatta huomioon, että korealaisessa on peräti 8-portainen automaattivaihteisto.

Kohonneita tehoja on omiaan korostamaan aiempaa terävämpi korimuotoilu, jossa on otettu oppia Velosterista. Ajovalojen muotoilu on aggressiivinen ja LED-päiväajovalot kuuluvat kuvaan, samaten uuden näköinen takavalopatteristo on LED-tyyppinen.