Jää nielaisi 36 pilkkijän autot

Kulunut talvi ei ole ollut Yhdysvalloissa keskimäärin yhtä kylmä kuin tavallisesti, mutta Wisconsinin osavaltiossa on ollut riittävästi pakkaspäiviä, jotta järvet ovat jäätyneet tarpeeksi. Jään paksuus on ollut riittävä pilkkimistä varten, mutta sen paksuus ei kestänyt kokonaisen autoarmadan painoa.

Kulunut talvi ei ole ollut Yhdysvalloissa keskimäärin yhtä kylmä kuin tavallisesti, mutta Wisconsinin osavaltiossa on ollut riittävästi pakkaspäiviä, jotta järvet ovat jäätyneet tarpeeksi.

Jään paksuus on ollut riittävä pilkkimistä varten, mutta sen paksuus ei kestänyt kokonaisen autoarmadan painoa.

Wisconsinin Winnebago-järven pilkkikisoissa osanottajat päättivät pysköidä autonsa liian lähelle toisiaan, tuhoisin seurauksin: 36 autoa vajosi jäihin. Siinä oli hinausautoilla töitä kerrakseen.

Järven pohjaan joutui useampia, varusteltuja pick-upeja, mutta sieltä löytynyt otsikkokuvan Pontiac Aztek lienee päätynyt vedenalaiseen valtakuntaan jossain vaiheessa ennen pilkkikisoja.

Koska jää alkaa olla vähitellen haurasta, ja koska jäälle pysäköityjä pilkkiautoja näkee myös Suomessa sekä Venäjällä, kannattaa jättää auto rannalle...

Katso videolta, mitä amerikkalaisessa pilkkikilpailussa viime kädessä tapahtui.

 

Teksti: J. Peltonen