Jaguar E-PACE SUV: Guinnessin maailmanennätykseen

Jaguarin ensimmäinen kompakti SUV, E-PACE, esiteltiin maailmalle korkkiruuvi -stuntin saattelemana

Kyseessä on virallinen Guinnessin maailmanennätys, jossa tuotantoautolla suoritettiin huima 15,3 metrin hyppy 270 asteen korkkiruuvi kierteellä.

E-PACE on erinomaisen ketterä ja täynnä Jaguarin asennetta. Täysin uusi Jaguar E-PACE on viisipaikkainen kompakti SUV, joka yhdistää Jaguar-urheiluauton muotoilun ja suorituskyvyn optimaalisiin tiloihin ja käytännöllisyyteen. Ulkoasuun on innoittanut Jaguar F-TYPE urheiluauto, jonka voimakkaat mittasuhteet ja Jaguarin tunnusomainen etusäleikkö toistuvat E-PACE:n rohkeassa ja määrätietoisessa muotoilussa.

Pituutta uutuudella on 4,395 ja akseliväliä 2,681 metriä, SUV tarjoaa viidelle hengelle mukavat tilat ja tavaratilaa 577 litraa. Automaattivaihteisissa malleissa vetokyky on 1800 kiloa.

E-PACE:n moottorivalikoima koostuu uusista Ingeniumin bensiini- ja dieselmoottoreista. Alkaen reagoivasta 150 hevosvoimaisesta dieselmoottorista, jonka CO2-päästöt ovat 124 g/km, urheilulliseen 300 hevosvoimaiseen bensiiniimoottoriin, joka kiihtyy kiihtyy paikaltaan sataan kilometriin tunnissa 6,4 sekunnissa.

E-PACE on jo hinnoiteltu ja tilattavissa, sen ennakkohinnat alkavat 37 899 eurosta. E-PACE saapuu Suomen markkinoille alkuvuodesta 2018.