Jaguar Land Rover: Lippulaivaliike Helsinkiin

Jaguarin ja Land Roverin myynnin ja mallivalikoiman kasvaessa pääkaupunkiseudun jälleenmyyjä Sports Car Center avaa uuden lippulaivaliikkeen Sports Car Center Airportin Kehä III -tien varteen.

SCC Airport keskittyy ainoastaan Jaguar ja Land Rover merkkeihin. Liike on ensimmäinen Jaguar Land Roverin uuden konseptin mukainen myymälä Suomessa ja se on yksi Euroopan isoimmista uuden aikakauden myymälöistä.

SCC Airportin avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna 10.-12. maaliskuuta.

Liikkeen uusi palvelukonsepti luo mahdollisuuksia myynnin kasvuun ja asiakaskokemuksen nousuun uudelle tasolle. Henkilökuntaa liikkeessä tulee olemaan noin 25. Molempien merkkien mallistot ovat kattavasti nähtävänä ja koettavana.

Myös merkkien vaihtoautoille on varattu hyvin tilaa saman katon alla. Uusien autojen esittelytiloissa on huomioitu Jaguar Land Rover -malliston tulevat tarpeet.

Sports Car Center Airport sijaitsee keskeisellä paikalla, yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn tien varrella, Helsingin Tikkurilassa osoitteessa Aamuruskontie 12. Liikkeeseen on erinomaiset liikenneyhteydet koko pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta. Ajomatka lentoasemalle kestää vajaa 10 minuuttia.

”Lippulaivaliike kaikkine toimintoineen on merkittävä pitkän aikavälin panostus. Uimme autokaupassa vastavirtaan ja uskomme Jaguar Land Roverin menestykseen ennen kaikkea aktiivisen asiakaspalvelun kautta, hyvän sijaintimme ja uuden malliston tukemana”, toteaa Sports Car Centerin toimitusjohtaja Markus Freund.

Sports Car Center on toiminut autokaupassa jo yli 30 vuotta ja myy vuodessa yli 3 000 autoa. Yrityksen toiminta on kasvanut viimeisen 6 vuoden aikana yli kuusinkertaiseksi, niin henkilöstön kuin liikevaihdon osalta, joka tilikaudella tulee olemaan yli 90 miljoonaa euroa.

Valmistajana Jaguar Land Rover rikkoo uusi uusia ennätyksiä. Mallistossa on tällä hetkellä kymmenen mallisarjaa, joiden lisäksi Genèven autonäyttelyssä esiteltiin Range Rover Velar ja Jaguar I-PACE Concept. Suomessa Jaguarin myynti kasvoi viime vuonna +152 % ja Land Roverilla vastaavasti +24 %. Uuden liikkeen odotetaan tukevan kasvua.

Täysin uusi viidennen sukupolven Land Rover Discovery on ensiesittelyssä lippulaivaliikkeessä 30.3.-1.4. Discoverya seuraavat loppukesästä markkinoille saapuva Range Rover Velar ja loppuvuodesta Jaguarin uusi XF Sportbrake -farmari.