Jopa 1700 litraa tavaratilaa, viilennetyt istuimet ja LED-ajovalot: Näytillä Frankfurtissa

Uusi Renault Talisman Grandtour -farmari lanseerataan IAA-autonäyttelyssä Frankfurtissa. Kyseessä on siis Laguna-farmarin seuraaja.

Talisman-farmariin saa valinnaisvarusteena pysäköintiassistentin, joka kykenee paikalleen pysäköinnin lisäksi ohjaamaan auton ulos ruudusta.
Tavaratilaa Renault Talisman Grandtour tarjoaa pienimmillään 572 litraa ja parhaimmillaan 1700 litraa.
Talisman Grandtourin moottorivalikoimassa on kaksi bensiiniturboa sekä kolme turbodieseliä.

Renault Talisman Grandtour saapuu Keski-Euroopassa myyntiin vuoden 2016 kesällä. Mallin tarkoituksena on tarjota reilusti sisätilaa. Mallin pituus on 4,86 metriä ja leveys 1,87 m, akselivälin asettuessa 2,81 metriin.

Matkustamossa on esimerkiksi tunnelmavalaistus ja saatavilla ovat viilennetyt istuimet. Tavaratilaa Grandtour tarjoaa pienimmillään 572 litraa ja parhaimmillaan 1700 litraa.

Varustelusta mainittakoon täys-LED-ajovalot sekä kapeat, kolmiulotteiset LED-takavalot. Konsolin näyttöruutu on varustetason mukaan joko 7- tai 8,7-tuumainen.

Valinnainen pysäköintiassistentti kykenee paikalleen pysäköinnin lisäksi ohjaamaan auton ulos ruudusta. Kuljettajan on kuitenkin itse painettava kaasua ja jarrua.

Moottorivalikoimassa on kaksi bensiiniturboa sekä kolme turbodieseliä. Bensiinimoottorien tehot luetaan 150 hv ja 200 hv ja niihin liittyy 7-portainen kaksikytkinvaihteisto. Pienin turbodiesel on 1,5-litrainen (110 hv), jonka lisäksi ovat dCi 130 (130 hv) sekä dCi 160 (160 hv).