Kääk – jalkapallotähden romuksi ajetusta Ferrarista pyydetään 10 miljoonaa

Voiko romuksi ajetusta Ferrarista maksaa kymmenen miljoonaa euroa? Onko joku todella niin fanaattinen kannattaja? Ja onko autoyksilö todellakin Ronaldon entinen? Asiaa selvitellään nyt.

Saksan Elsassin alueella toimiva yritys nimeltä Star Autos osti Portugalista löytämänsä Ferrari 599 GTB Fioranon (tehoa 620 hv, huippunopeus 330 km/h), saman yksilön, jolla jalkapallotähti Cristiano Ronaldo ajoi vuonna 2009 pahan kolarin ollessaan Manchester Unitedin riveissä.

Cristiano Ronaldo onnistui romuttamaan vasta 3 000 km ajetun Ferrari 599 Fioranon heti Derby Countysta saadun jalkapallo-otteluvoiton jälkeen tammikuussa 2009.

Nyt Fioranon raato on laitettu eBay-autohuutokauppaan ja lähtöhinnaksi asetettiin 50 000 euroa. Asiasta kertoi ensimmäisenä saksalainen sanomalehti Die Welt.

Pian tarjoussumma kohosi jo kymmeneen miljoonaan euroon. Siinä vaiheessa eBay veti auton pois huutokaupasta ja tiedusteli autokauppiaalta yksilön aitoutta.

"Se on ihka aito. Pomoni osti sen Portugalista", selitti autokauppias Raphael Löffler Die Weltille.

Ferrarin huutokauppa on silti toistaiseksi jäissä. Myyjälle jäädytys on niin kova juttu, että hän päätti siirtää Ferrarin turvalliseen paikkaan.

Ovatko huutajat fanaattisia Ronaldo-faneja vai liikkeellä vain huvikseen? Sitä ei kukaan tiedä.

Cristiano Ronaldo pelaa tällä hetkellä Real Madridin riveissä ja hänen kolarointiinsa liittyvä oikeudenkäynti on asetettu.

Auto Bild