Kolmipyöräinen Morgan kiihtyy 4,5 sekuntiin Harley-Davidsonin tekniikalla!

Morganin kolmipyöräiset ovat aina olleet muodissa, mutta nyt tapahtuu jälleen tavattoman erikoista. Brittiläinen vaatemerkki Superdry julkistaa yhteistyössä Morganin kanssa kolmipyöräisen mallin, varustettuna Harley-Davidsonin moottorilla.

Morganin kolmipyöräiset ovat kautta aikojen olleet muodissa, niin sodan kuin rauhan vuosina, yhtä hyvin ennen ensimmäistä maailmansotaa kuin tänä päivänä. Harvaa kulkupeliä onkin valmistettu 1910 lähtien suunnilleen "samoilla tulilla".

Nyt tapahtuu jälleen jotain tavattoman erikoista. Morganilla on tunnetusti säännöllisin väliajoin tapana kohauttaa harrastepiirejä, ja tällä kertaa brittiläinen vaatemerkki Superdry julkistaa yhteistyössä Morganin kanssa kolmipyöräisen 100-vuotisjuhlamallin, varustettuna Harley-Davidsonin V-Twin -moottorilla.

Kolmipyöräinen painaa alle 500 kiloa. Jos kerran kolmipyöräinen versioineen aiemminkin yltänyt 200 km/h huippunopeuteen, niin nyt kaksisylinterisestä on luvassa tehoja 115 hv. Mihin se johtaakaan?

Niiden avulla kolmipyöräinen kiihtyy nollasta sataan huikeassa 4,5 sekunnissa ja kelaa huippuja 185 km/h. Erikoismallin hinta-arviota ei tässä vaiheessa vielä anneta.

 

Auto Bild