Kovan näköinen urheiluauto: Voi tulla jo pian tuotantoon?

Nissan Pulsar NISMO -konseptiauto sai maailman ensiesittelynsä Pariisin autonäyttelyssä. Monet konseptin yksityiskohdista ovat saaneet inspiraationsa kilparadoilta.

Nissan Pulsar NISMO -konseptiauton jousitus on säädetty uusiksi kilparadoilla koeteltuihin asetuksiin.

Nissanin tavoitteena on tuoda NISMO-filosofia mahdollisimman laajan yleisön ulottuville, ja Pariisin autonäyttelyssä ensiesittelynsä saava Pulsar NISMO -konsepti on merkittävä edistysaskel tähän suuntaan.

Pulsar NISMO -konseptin tunnistaa NISMOn tavaramerkiksi muodostuneesta, sivuille alaspäin kaartuvasta etupuskurista, normaalia suuremmista ilmanottoaukoista sekä näyttävistä jarrujen tuuletusaukoista.

Myös syvemmät helmalevikkeet, matalampi ajokorkeus ja 19 tuuman viisipuolaiset kevytmetallivanteet 235/35 R19 -koon renkain korostavat Pulsarin muotoja.

Diffuusorityyppinen takapuskuri ja keskelle sijoitettu kaksoispakoputki lisäävät kilpa-automaista vaikutelmaa.

Konseptin urheilullisiin yksityiskohtiin kuuluvat myös hiilikuituinen takaspoileri, entistä muhkeammat pyöräkotelot ja tummennetut peruutusvalot.

Tummennettujen sivuikkunoiden kromatut kehyslistat ja NISMOlle tunnusomaiset ovipeilien punaiset hiilikuitukuoret tuovat uudelle konseptille tuoretta ja sporttista ilmettä.

Alcantara-verhoillut urheiluistuimet, sporttinen kolmipuolainen ohjauspyörä ja kevytmetallipolkimet jatkavat urheilullista linjaa Pulsar NISMO -konseptin sisätiloissa.

Pulsar NISMO -konseptiauton jousitus on säädetty uusiksi kilparadoilla koeteltuihin asetuksiin. NISMOssa on tuotanto-Pulsaria matalampi alusta, jossa jousien ja iskunvaimentimien säädöt on optimoitu urheilullisiksi.

Samalla ohjausvasteesta tehtiin nopeampi. Lisätietoja Pulsar NISMOsta annetaan myöhemmin.