Kuka kaipaisi loisteliaampaa perusmallia – mukana satelliittiavusteinen automaattivaihteisto

Ghost muodostaa jo viidettä vuotta Rolls-Roycen mallivalikoiman ytimen. Geneven autonäyttelyssä nähdään Ghostin facelift.

On Rolls-Royce Ghost -mallin faceliftin aika.

Nyt on tullut Ghostin faceliftin aika, tai kuten Rolls-Roycelta asia ilmaistaan hieman hävittäjäkonemaiseen tapaan "Mid-Life Update" (MLU).

Ghostin kakkossarja (Ghost II) pitää sisällään merkin uusimmat turva- ja tietotekniset ratkaisut, uudenlaisia ulkoasuratkaisuja ja korkeimman tason loisteliaisuutta tietenkään unohtamatta.

Kyydissä ovat uusimman polven LED-ajovalot, uudenlainen keulamuotoilu joka parantaa etujarruille ohjattavaa jäähdytysilmaa, sekä entistä soveliaamman näköinen konepelti.

Matkustamossa on aiempaa Ghostia mukavammat istuimet sekä uudenlainen multimediajärjestelmä.

Asiakas pääsee valikoimaan laajasta alumiinivanteiden arsenaalista. Uusina erikoistilattavina koriväreinä tarjotaan esimerkiksi sellaisia, kuten Salamanca Blue -sininen ja Silver Sand -hopea.

Perusmoottorina murisee 560-hevosvoimainen ja 6,6-litrainen V12. Ghost II -malliin saa Wraithin tapaan satelliittiavusteisen automaattivaihteiston, joka tarkkailee GPS:n avulla auton sijaintialuetta ja ajo-olosuhteita, jotta se pystyy arvioimaan ja ohjelmoimaan tulevat vaihteiden vaihdot etukäteen.