Lexus LC 500h: Hybridisportti esitellään pian

Lexusin hybriditekniikkainen urheiluauto LC 500h saa maailmanensi-iltansa Geneven autonäyttelyssä 1.3.2016. Esillä on myös esimerkiksi edustusluokan polttokennokonseptiauto LF-FC.

LC 500h hyödyntää Lexusin uutta alusta-arkkitehtuuria, joka lupaa hiotumpaa dynaamista suorituskykyä.

Täysin uusi LC 500h on varustettu Lexusin seuraavan sukupolven hybriditekniikalla, Lexus Multi Stage Hybrid Systemillä. Se tarjoaa enemmän suorituskykyä, kehitettyä ajomukavuutta ja parannettua taloudellisuutta.

LC-malli esiteltiin ensimmäisen kerran Detroitin autonäyttelyssä alkuvuonna 2016. Sen muotoilu, suorituskyky ja viimeistely asettavat auton yhdeksi Lexusin lippulaivamalleista.

LC 500h hyödyntää myös Lexusin uutta alusta-arkkitehtuuria joka lupaa hiotumpaa dynaamista suorituskykyä.

Vuonna 2012 esitellystä LF-LC -konseptimallista Inspiraationsa saanut LC edustaa muutosta Lexusin valmistusprosesseissa ja design-ideologiassa. Se merkitsee uutta vaihetta Lexus-brandille.

Mallin vahvaa ulkoista olemusta on ylistetty ja tunnustettu yksimielisesti ammattilaisten keskuudessa. LC sai Detroitin näyttelyn yhteydessä kaksi EyesOn Design -palkintoa: se oli upein tuotantoauto ja sen sisustus arvioitiin onnistuneimmaksi.

Lexus tuo Genevessä esille myös LF-FC -konseptinsa, uraauurtavan uuden auton, joka tarjoaa kurkistuksen Lexusin porrasperäisen huippumallin tuleviin muotoilu- ja teknologiasuuntauksiin.

Ensi kertaa vuoden 2015 lopulla Tokiossa nähty LF-LC saa voimansa tehokkaasta polttokennoyksiköstä. LF-FC:ssä havainnollistetaan myös kehittynyttä kosketuksettomasti toimivaa auton ja ihmisen välistä kommunikaatiota sekä automaattisen ajamisen teknologiaratkaisuja.

Lexus on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa premium-autojen valmistaja, joka tarjoaa kattavan sarjan täyshybridiautoja: CT 200h, IS 300h, RC 300h, NX300h, GS 300h ja GS 450h, RX 450h ja LS 600h.