Lohikäärme ahmaisi Aston Martinin

Superautovalmistajilla on nykymuotina muokata olemassa olevia mallejaan kiinalaisen asiakaskunnan vaativaan erityismakuun. Esimerkiksi Ferrarilla on 458 Special Edition ja nyt Aston Martin iskee kiilaa Dragon 88 -kiinalaismallin voimin.

Superautovalmistajilla on nykymuotina muokata olemassa olevia mallejaan kiinalaisen asiakaskunnan vaativaan erityismakuun. Esimerkiksi Ferrarilla on Kiinaa varten 458 Special Edition ja nyt Aston Martin iskee kiilaa erityisen Dragon 88 -kiinalaismallin voimin.

Aasiaan suunnattuja Aston Martineja voi tutkia lähemmin Pekingin autonäyttelyssä (Auto China 2012). Toisin kuin Ferrari 458:n tapauksessa, Aston Martinin Dragon-kiinalaisversioiden tunnistaminen on työläämpää.

Astonin Kiina-mallien väreiksi saa seuraavat: Amethyst Red, Volcano Red sekä Champagne Gold. Lisäksi tavaratilan kanteen on maalattu lehtikullalla Aston Martinin logo.

Alla pyörivät varta vasten tehdyt 20-tuumaiset erikoisvanteet.

Erityisissä nahkaistuimissa ajatellaan kiinalaisasiakkaita tosissaan, sillä pääntuet on varustettu pienin, kultaisin lohikäärmein.

Nahkaverhoilun väriksi valitaan Spicy Red, Deep Purple sekä Chancellor Red. Pääntukiin on upotettuna kultaiset lohikäärmeet ja kultaviivoin silattu keskikonsoli loistaa pianolakkaopintoineen uskomattomasti.

 

Auto Bild