Lotusilta tarjolle tyyliä

Lotus-harrastajat voivat olla tyytyväisiä, sillä helmikuun lopulla lanseerataan uudenlainen juttu, joka tuntee nimen Lotus Originals. Kuulostaa jännittävältä – mistä oikein on kysymys?

Lotus tuo helmikuussa markkinoille uuden, ylellisen elämäntapabrändin, joka kantaa nimeä Lotus Originals. Sen syntymistä ovat inspiroineet moottoriurheilu ja urheiluautohistoria – tässä tapauksessa tietenkin Lotuksen nimeen liittyvinä. Debyyttinsä tekevään brändiin sisältyy niin korkealaatuisia ulkoiluvaatteita, ylellisen hienostuneita neuleita kuin monia nahkatuotteita – kaikki Lotusin hengen mukaisina. Uuden tuoteperheen avulla Lotus pyrkii sijoittumaan luontevammin muiden luksusbrändien kuten Porsche, Ferrari tai Jaguar joukkoon.

Lotus Originals ei ole vain autofanaatikoille suunnattu, sillä monissa tuotteissa Lotuksen nimi on hyvin huomaamattomasti tuotu esille. Sen sijaan tyylikkyyteen ja laatuun on panostettu voimakkaasti, joten asiakaskunnan toivotaan leviävän laajaksi. Tarjolle tulee muiden muassa 100-prosenttisesta Kashmir-villasta valmistettuja villapuseroita, osittain käsin valmistettuja nahkatakkeja ja nahkaisia ajohanskoja 70-luvun tyyliä mukailevina. Myös nahkavöitä ja muita valittuja korkealaatuisia käyttötavaroita on luvassa.

Lotus Originals -tuotteet tulevat myyntiin helmikuun 23. päivänä osoitteessa www.lotusoriginals.com.

Teksti: H. Kuurio

Kuva: Handout