Mäntsälä: St1 uudisti Suomen suurimman Shell-aseman

Eilen avattiin täysin uudistunut Shell-asema Pohjoisen pikatien varrella Mäntsälässä. St1 on tehnyt asemalla alkuvuoden aikana mittavan remontin, jossa sekä ulko- että sisätilat kokivat merkittävän muodonmuutoksen.

Täysin uudistunut Shell-asema avattiin Pohjoisen pikatien varrella Mäntsälässä (kuvan auto ja paikka eivät liity Mäntsälään).

Shell Mäntsälä P -aseman ulkoinen ilme on uudistettu täysin ja pysäköintialueita on laajennettu. Palvelumestari palvelee asiakkaita mittarikentällä. Myös sisätilat ovat saaneet uuden ilmeen ja lisää avaruutta väliseinien poiston ansiosta. WC-tilat on kokonaan uusittu ja laajennettu.

HelmiSimpukka-ravintolan uusi sisustus edustaa konstailematonta skandinaavista tyyliä. Aikaisemman annoslounaan sijaan tarjolla on buffet-lounas runsaasta noutopöydästä. Perinteisten kotiruokien ja päivän leikkeen lisäksi lounaalla on mahdollisuus nauttia keittoa tai ruokaisaa salaattia.

Ravintolan kokoustilaa on laajennettu ja teiden ammattilaisia varten on rakennettu uusi Rahtarisauna.

Remontin myötä Suomen suurin Shell lämmitetään nyt polttoöljyn sijasta St1 Lähienergian toimittamalla maalämpöratkaisulla, joka huolehtii myös aseman jäähdytyksestä kesäisin.