Master Chef Nürburgring – näin valmistat pakokaasunhöyryisen kilpuriaterian!

Olette varmasti joskus seuranneet televisiossa menestyksekästä Master Chef Suomi -kokkiohjelmaa. Nyt on Auto Bild Suomen vuoro esitellä, miten saksalaiset veljemme valmistavat Master Chef Nürburgring -henkisen kilpa-auto -aterian – tai parikin...

Heitetään kyytiin tujusti paistettua rasvapekonia, jättimäinen keko mojovaa jauhelihaa, sipuleita, perunoita, munankeltuaista, kasapäin raastejuustoa ja hieman olusia makkaran niskaan – ja sitten... katso ja kalpene, liharuoka-kilpa-auto on valmis koko teamin ahmittavaksi!

Selvä se, että autot joutuvat ennen hotkimista autoklaaviin eli suomeksi sanottuna grillataan ja paistetaan räiskyvän tirisevällä paistinpannulla aidossa voissa. Ennen hiukopalan nauttimista maalataan vielä tomaattiketsupilla autojen kylkiin kilparaidat, ja sitten mureke onkin valmiina viivalle.

Reseptin toteutuksen esittelee videolla kolme nuorukaista Epic Meal Time -nettiportaalista (vapaasti käännettynä: Unohtumaton ateria). Tässä voisi jo pohtia, paljonko maksaa yksi kilo autoa?

Gourmet-aterioitsijat voivat ihastella kahden kilpurin pakokaasunhöyryisiä herkkuaterioita, jotka mestarikokit ovat loihtineet. Maittavaa ja voittoisaa ruokahalua! Ruutulippu kaulaan ja pöytään. Annos syödään mielellään kiertokankia aterimina käyttäen. Reseptiä emme kuitenkaan pysty välittämään...

Auto Bild

http://www.youtube.com/watch?v=FlN4Ho50abA&feature=player_embedded#at=44