Bürstner Viseo I 690: Täysintegroitu Edition 30 -juhlamalli

Kattavasti varusteltu ja houkuttelevaan hintaan tarjottava Bürstner Edition 30 -mallisto koostuu eri mallistojen puoli-integroitujen, nostovuodemallien ja integroitujen suosikkipohjaratkaisuista.

Juhlamallit erottuvat ulkoisesti perusmalleista erikoisteippauksin, asunto-osa on viimeistelty kerman-vaalealla tai ruskealla nahkaverhoilulla. Vakiona on mm. Fiat-alustapaketti ja Fiatin sisustuspaketti, 16 ” alumiinivanteet, LED-päiväajovalot, leveä asunto-osan ovi hyttysverkolla, ohjaamon kaihdinverhot, takatallin ovi myös kuljettajan puolella (pohjaratkaisusta riippuen), Truma Combi 6 -lämmitys, Pioneerin multimedia- ja navigaatiojärjestelmä, peruutuskamera, upotetut asunto-osan ikkunat sekä 3,5 - 4 m markiisi LED-valoin.

Ensiesittelyssä messuilla Viseo I 690

Edition 30 –malliston täysintegroidussa mallissa Bürstner tarjoaa mm. edellä kuvatun mukavuusvarustelun reilusti alle ”80-tonnin”. Viseo I 690 –matkailuauton hinta Suomessa on 75 300 euroa.

Viseo I 690 on tyylikäs, henkilöautokortilla ajettava neljänhengen matkailuauto mahtavilla säilytystiloilla. Takavuoteiden alla on talli, johon harrastusvälineet on helppo lastata turvallisesti molemmin puolin autoa. Alle 7 m pituinen auto on ketterä ajettava kapeammillakin teillä.

Viseo I 690 on esillä Helsingin Caravan-messuilla 20.-22. tammikuuta Helsinki-Caravanin osastolla.

Bürstner-matkailuautojen myynti on Euroopassa hyvässä nousussa, Saksassa syyskuusta 2015 jopa 19,8 %. Myös Bürstnerin tärkeässä vientimaassa Ranskassa myynti on kehittynyt positiivisesti – vaunut + 3,1 % ja autot + 15,1 %. Viime mallivuoden loppuun valmistui yhteensä noin 8 600 matkailuajoneuvoa, joista noin 70 % oli matkailuautoja. Kuluvalle mallivuodelle yritys suunnittelee jopa 9 400 matkailuajoneuvon tuotantoa.